Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. sausio 26 d., antradienis

Naglis Puteikis nelegaliai užgrobė patalpas ir nemoka mokesčių

Kovotoju už teisybę save vadinantis Naglis Puteikis neteisėtai laiko užgrobęs Klaipėdos miesto žmonių turtą. Jo vadovaujamas Klaipėdos miesto konservatorių partijos skyrius piktybiškai neatiduoda miestui priklausančių patalpų Danės g. 9., kuriomis anksčiau naudojosi dabar jau faktiškai nebeegzistuojanti Lietuvos krikščionių demokratų partija. Negana to, Naglio Puteikio vadovaujamas konservatorių partijos skyrius nesumoka už komunalinius patarnavimus daugiau nei 3000 litų kitose patalpose (Liepų g. 3), kuriose konservatoriai taip pat yra įsikūrę nelegaliai.
Toks akylas kovotojas už miesto gerovę ir teisybę Naglis Puteikis staiga pasidarė visiškai aklas savo paties „geriems darbams“. Gaila, kad mieste nėra dar vieno „Naglio Puteikio“, kuris vadovaudamasis Klaipėdoje jau liūdnai pagarsėjusios kito Naglio Puteikio principais, paduotų jį į teismą mažiausiai pagal 13 straipsnių.

Straipsniai galėtų būti tokie:
1. Neteisėtas patalpų užgrobimas Nr. 1.
2. Neteisėtas patalpų užgrobimas Nr. 2.
3. Skola už šilumą.
4. Skola už vandenį.
5. Skola už elektrą.
6. Skola už komunalines paslaugas.
7. Patalpų nepriežiūra.
8. Valstybinio turto pasisavinimas stambiu mastu.
9. Istorinėje miesto dalyje esančių pastatų niokojimas (jei už skolas bus atjungtas šildymas, patalpos laibai nukentės).
10. Apgaulingas buhalterinės apskaitos tvarkymas (nes didžioji dalis Klaipėdos konservatorių net nežinojo, kad skyrius yra skolingas už komunalinius patarnavimus).
11. Garbės ir orumo įžeidimas (iki šiol labai daug Naglio Puteikio gerbėjų galvojo, kad jis yra sąžiningas žmogus, tačiau dabar JIE pasijuto apgauti ir pažeminti).
12. Neteisėta subnuoma. (Neteisėtai perleistos patalpos kitai organizacijai – jauniesiems konservatoriams).
13. Pinigų pasisavinimas (Konservatorių partijos nariai kelia klausimą, kur dingsta jų sąžiningai mokamas partijos nario mokestis, gal Naglis ir toliau juos prakalba telefonu, nors partija jam to daryti neleido)


Neabejojame, kad Savivaldybės Juridinis skyrius ras ir daugiau straipsnių Naglio Puteikio veiklai įvertinti ir šį kartą mūsų herojus sausas iš vandens neišlips. Oi, gal ir klystame... savivaldybėje juristų trūkumas... už 1,5 tūkst. niekas nenori ten eiti dirbti... Tada siūlome nusileisti ant žemės ir pasamdyti patį Puteikį kovai su neteisybe mieste... skamba juokingai, bet tokia realybė Klaipėdoje...


Konservatoriai užgrobė savivaldybės patalpas? ("Klaipėda", Virginija Spurytė)

Būstinė: jau pusmetį konservatoriai Liepų gatvės 3 pastate esančiose patalpose įsikūrę neteisėtai, Nes nepratęsta panaudos sutartis.

Klaipėdos savivaldybė iš Uostamiesčio konservatorių Negali atgauti miesto centro esančių patalpų, kuriose jie įsikūrė esa neteisėtai.

Kreipėsi ir i A. Kubilių
Turto komiteto nariai vakar jau Trečia kartą tarėsi, kaip iš Danės gatvės 9 pastato iškeldinti konservatorius, Nes jie jau daugiau nei metus patalpų neužleidžia.

Anksciau Šios patalpos panaudai Buvo perduotos Lietuvos krikščionių Demokratų partijai. Taciau ji susijungė su Tėvynės sąjunga ir tapo viena partija.

"Kadangi Lietuvos krikščionių Demokratų partijos nebeliko, Buvo nutraukta ir panaudos sutartis. Dar 2008 metų gruodi kreipėmės į konservatorius, Kad jie sugrąžintų patalpas savivaldybei, taciau iki jos neatiduotos ŠIOL", - teigė "Turto ir privatizavimo skyriaus vedėjos pavaduotojas Edvardas Simokaitis.

Dėl Šių patalpų grąžinimo Klaipėdos savivaldybės atstovai kreipėsi ir į konservatorių partijos pirmininką Andrių Kubilių, taciau jokio atsakymo nesulaukė.

Antstoliais negąsdino
"Nesinori politizuoti šito klausimo, bet tai yra visiškas įstatymų ignoravimas. Jei taip elgtųsi kitas juridinis asmuo, juk ateitų antstoliai ir iškraustytų", - partijos nebaudžiamumu stebėjosi Turto komiteto narys Vygantas Vareikis.

Konservatorių partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis PUTEIKIS teigė, Kad partijai patalpos Danės gatvėje yra reikalingos.

"Susijungė dvi partijos, tapo viena, bet žmonės juk niekur nedingo. Krikščionys demokratai renkasi Toše patalpose, ten taip pat yra įsikūrę ir Jaunieji konservatoriai. Jei savivaldybei Trūksta patalpų, tai Tegul nuomoja esančias Senamiestyje, kurios yra tuščios, o už išlaikymą Jų reikia Mokėti iš biudžeto ", - aiškino N. PUTEIKIS.

Skola - Per 3 tūkst. litų

Konservatoriai teisės Neturi buti ir patalpose, esančiose Liepų gatvėje. Jos taip pat Buvo suteiktos panaudai, taciau sutartis baigėsi ir JI nepratęsta, Nes esa konservatoriai nepateikė Prašymo.

Be to, partija yra įsiskolinusi komunalinių Paslaugų teikėjams. "Klaipėdos energijai" už patalpų šildymą konservatoriai skolingi beveik 2 tūkst. 800 litų, "Klaipėdos vandeniui" - 247 litus, o VST - beveik 190 litų. Už šiluma ir vandenį partija esa nemokėjo nuo 2008 m. Rudens.

"Pinigus jau surinkome ir netrukus Mokyklos padengsime. Taciau tai nėra priežastis su mumis nepasirašyti patalpų panaudos Sutarties. Savivaldybė nesutinka jos pratęsti Todėl, Kad neatiduodame Danės gatvėje esančių patalpų", - sava versiją deste N. PUTEIKIS.

Turto komiteto nariai vakar sutarė kreiptis į Juridinį skyrių, Kad jo specialistai pasiūlytų Būda, kaip spręsti problemos Dėl neteisėto patalpų Naudojimo.

Dar stebina N.Puteikio "pasiteisinimai", kad "žmonės nedingo, kad yra kitų patalpų mieste"... N.Puteikį staiga aplankė amnezija ir jis užmiršo, kad reikia vadovautis įstatymais... kas bus jei kiekviena nebeegzistuojanti partija gaus nemokamai patalpas mieste arba patalpas gaus visokios organizacijos, kurioms tai nepriklauso....
Taip, mes užmiršome, kad tie įstatymai, kurie galioja N.Puteikio oponentams, jam pačiam negalioja... Tiesiog nepakaltinamo žmogaus logika...

KOMENTARAI

siaubas2010 01 26 09:19..kada gi klaipedos koncervatoriai atsikratys to Puteikio? jis tik tersia pasrtijos varda, klounas kazkoks ir tiek...

guga2010 01 26 10:24..ne tik Puteikis, bet ir visi KONSERVAI isnagleje iki begalybes, jei jau Kubilius valdzioje tai ir vietiniai raumenis(menkus) megina rodyti.

TT2010 01 26 11:21..Juokas, kreipsis į puteikio draugus iš juridinio skyriaus, kuris po mėnesio bus likviduotas.

kaip 2010-01-26 12:01
visada, moka tik rėkti...

putiekinis veidelis 2010-01-26 11:53
Putiekis - skyriaus pirmininkas. Kai šiaip, tai kovotojas už teisybę. O kai reikia partinious pinigus mokėti - durnelį primeta

Pastaba 2010-01-26 11:35
Kur skolos, ten ir Puteikis...


Digger 2010-01-26 11:19
Viskas kaip į kiaurą kubilą...

Durniu partija 2010-01-26 12:27
Zinau dar viena partija, kur pirmininkas varo ant buhalteres, kad ta netaip popierius tvarke...Darbo partija ir Uspaskichas, tai krikscioniskasis Puteikis jau pereme populistu metadus ir komentaruose varo ant izdininko, koks vadovas, tokia ir partija, galim deti kryziuka ant konservu Klaipedoje ir Lietuvoje....

cat 2010-01-26 12:53

KONSERVATORIAI- tuo vienu zodziu gali apibudinti viska kas pas mus blogiausia.
oi oi., 63 metų. 2010-01-26 12:45
sukciai truksta zodziu geras pavizdys tiems rinkejams kurie uz juos balsavo.

pp 2010-01-26 13:24
Nuo penktadienio prasideda pilnatis!! Aktyveja Puteikis, aktyveja!!

Siūlas 2010-01-26 13:52
Siūlau už Puteikį pakelti po vieną kitą puteikį. Į sveikatą.

Gerbejas 2010-01-26 14:51
Be Puteikio laibai "įdomios" asmenybės, apie kurias daug kalbama ir rašoma, yra Šustauskas, Murza, Burba, Minedas ir kiti...

Na 2010-01-26 14:43
Kuo daugiau "varot" ant Puteikio, tuo jis man vis įdomesnis darosi.Reiškia, kad kažkam mozolius gerai yra patraiškęs -:)

1 komentaras:

  1. Anonimiškas26/1/10 13:42

    Dabar jau tikrai N.Puteikis atsisveikins su konservatoriu skyriaus pirmininko kėde ir svajone tapti meru, bent jau Klaipėdoje...
    NAGLI, ATiA !!!!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti