Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

Naglis Puteikis kandidatuoją į Seimą

Konservatorių vertybės bus tikrinamos Nagliu Puteikiu www.ve.lt blogas

Liepos 3-ąją dieną Klaipėdoje vyksiantys rinkimai į laisvą Seimo nario vietą, gali būti unikalūs. Pirmą kartą už tarnybinių įgaliojimų viršijįmą teisiamas asmuo siekia gauti Seimo nario mandatą. Priminsiu, kad Seimo nariai korumpuodavosi Seime, arba nelaukę Seimo nario mandato sugebėdavo pasiautėti girti ir policijos pareigūnus išvadinti „gaidžiais“. Net skandalingasis Lementauskas pirma buvo įrašytas į Tvarkiečių sąrašą, o po to spėjo apsikorumpuoti. Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai iškėlė Naglio Puteikio kandidatūrą, nors žinojo, kad jis yra teisiamas.


Taigi konservatorių partijos vadovai lengva ranka laisvą apygardą atidavė kandidatui, matyt žinodami, kad sėkmės atveju turės balsuoti už Naglio Puteikio neliečiamybės panaikinimą ir net galimą šio parlamentaro apkaltą. O gal būt konservatoriai ketina žengti kitų partijų pėdomis ir šiam politikui suteikti neliečiamybės skydą?

Įdomu kaip tokiu atveju balsuotų dvi Seimo moterys Irena Degutienė ir Agnė Bilotaitė? Pirmoji komentuodama Lementausko atėjimą į Seimą pareiškė štai ką:

„Pačią situaciją vertinu labai neigiamai ir labai blogai, ir turbūt sveiku protu net negali suvokti, kaip Seimo narys, kuriam pareikšti laba rimti kaltinimai dėl kyšininkavimo, ramia sąžine keliauja sau į Seimą. Tokie dalykai tikrai daro žalą visų politikų reputacijai, kenkia visos Lietuvos politinei sistemai ir dar labiau skatina rinkėjų nusivylimą“.

Antroji politikė reaguodama į Seimo nesutikimą baudžiamojoj atsakomybėn patraukti E.Lementauską rašė:

„Lietuvos Seimas be pagrindinės įstatymų leidėjo paskirties yra įgavęs ir dar vieną, oficialiai neįteisintą, tačiau veikiančią funkciją - tarnauti kaip patikima priebėga nuo teisingumo.

Pastarieji keleri metai įrodė, jog mūsų šalyje pelnytos bausmės už nusižengimą ar net nusikaltimą kai kas gali gana nesunkiai išvengti. Tereikia turėti laimingą bilietą - Seimo nario mandatą.“

Kol kas abi politikės gali sau leisti galąsti dantis ir svaidytis žaibais ir perkūnijomis. Neliečiamybė atiminėjama ne jų partijos atstovams. Tačiau žodžiai tampa principais tada kai jų laikomąsi savo atžvilgiu. Ir kas gali paneigti galimybę, kad po kelių mėnesių iš abiejų politikių lūpų neišgirsime pasakojimų kaip korumpuota teisėsauga susidorojo su principingu pareigūnu, kurį kalėjimo išgelbėjo tik Seimo nario mandatas?..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą