Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

"Fanų" blogas jau nukonkuravo paties Naglio Puteikio blogą

Šiandien norime pasveikinti visus Naglio Puteikio „gerbėjus“ ir „fanus“. Lygiai prieš pusantrų metų, 2009 metų spalio 6 dieną, dienos šviesą išvydo „Naglio Puteikio „fanų“ blogas“.


Pagrindinė mūsų misija buvo duoti atsvarą visai tai propagandos mašinai, kurią yra užkūręs Naglis Puteikis su savo asmeniniais blogais internete, socialiniuose tinklalapiuose. Neabejotinai talentingas žmogus Naglis Puteikis savo veiklą ir mąstymą yra nukreipęs destrukcine linkme, dažnai gindamas radikaliai nusiteikusių visuomenės sluoksnių siaurus interesus, jis kuriasi savo asmeninį įvaizdį ir kaupia politinius dividendus.

Ar mums pavyko įgyvendinti savo idėją? Manome, kad taip. Su visų Naglio Puteikio veiklą stebinčių žmonių pagalba mes klaipėdiečiams parodėm ir vienoje vietoje sukaupėme informaciją apie daugiau nei 100-tą Naglio Puteikio „gerų darbų“, kuriais pats Naglis Puteikis savo tinklapiuose nelabai drįsta girtis arba įvykius interpretuoja savaip. Sulaukėme dešimčių blogo skaitytojų laiškų ir daugiau nei šimto komentarų po publikacijomis. Naglio Puteikio „fanai“ aktyviai mums siuntė informaciją apie jo „gerus darbus“, kūrė anekdotus, linksmas istorijas ir paveiksliukus (vien ko verta Naglio „klaviatūra“), atskleidė visuomenei ir Klaipėdos žiniasklaidai nežinomus faktus apie Naglio Puteikio veiklą.

Naudodamiesi proga norėtume padėkoti Eglei, Gintautui, Mindaugui, Juozui ir kitiems, kurie siuntė informaciją, žinias apie mūsų herojaus „Gerus darbus“.

Mūsų bendras darbas tikrai nenuėjo veltui. Šiandien tinklapį vidutiniškai per mėnesį aplanko daugiau nei 1500 skaitytojų. Turime ir nuolatinių lankytojų. Paskutinė statistika ir balsavimo įvairiose apklausose rodikliai rodo, kad mūsų blogas yra populiaresnis už paties Puteikio oficialų tinklaraštį.

Tai supranta ir pats Naglis Puteikis. Jis jau nebe toks aktyvus savo bloge. Būna momentų, kai jo bloge naujos žinutės nebūna net po mėnesį. Jei tuomet, kai atsirado „fanų“ tinklapis 2009 metais, Naglis Puteikis vidutiniškai savo bloge per dieną publikuodavo po vieną žinutę ar straipsnį, tai praėjusiais metais jo aktyvumas sumažėjo net 3 kartus, o šiemet toliau sparčiai mažėja.

„Fanai“ pastebi, kad N.Puteikis daugiau dabar dėmesio skiria savo profiliui facebook‘e ir reiškiasi aktyviau ten. Mes jo blogą tiesiog nukonkuravome.

Mus rasti internete labai paprasta. Google sistemos pagalba įvedus paiešką, kurioje figuruoja Naglis Puteikis, nuorodą į mūsų tinklapį išmeta jau pirmajame puslapyje šalia oficialių Naglio Puteikio blogų ir profilių. Nuoroda į „fanų blogą“, kaip į Naglio Puteikio oponentų puslapį, yra ir pasaulinėje enciklopedijoje Wikipedia prie Naglio Puteikio biografijos.


Neabejojame, kad mūsų projektas pasiteisino, tačiau rinkimų rezultatai rodo, kad Naglio Puteikio lektoratas yra pensininkai ir likę, matyt, nepakankamo intelekto, kad naudotųsi internetu, žmonės. Todėl norint efektyviai neutralizuoti destrukcinę Naglio Puteikio veiklą Klaipėdoje, reikia vienyti bendrai jėgas visoms pozityviai mąstančioms ir veikiančioms jėgoms. Greičiausiai rudenį vyksiantys pakartotiniai LR Seimo rinkimai vienmandatėje Danės apygardoje parodys ko vertas Naglis Puteikis, tiksliau kaip jis nevertas būti nei Seimo nariu, nei meru, nei apskritai klaipėdiečiu, nes jis nemyli miesto, negerbia čia gyvenančių žmonių. Tik kiršina, mezga intrigas ir visais vien sau suvokiamais būdais bando numalšinti dėmesio trūkumo troškulį.

Naglis Puteikis – „Žmogus Ne“. Tikime, kad greitai ateis tas laikas, kai Klaipėda jam pasakys griežtą NE! Su Jūsų visų pagalba. Ačiū, kad mus palaikote ir mūsų nesustabdys jokie grasinimai ir Naglio Puteikio chakerių atakos. Būsime toliau su Jumis, nes bendras ir galutinis tikslas dar nepasiektas.

Pagarbiai

Naglio Puteikio „fanai“

1 komentaras:

  1. Anonimiškas6/4/11 11:00

    Sveikiname blogo sumanytojus. Toliau taip laikykite, aš jus palaikau, Puteikis Lietuvos gėda.

    AtsakytiPanaikinti