Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Naglis Puteikis - parašiutininkas

Antradienį vykusiame Klaipėdos miesto tarybos posėdyje užsiliepsnojo diskusija renkant miesto vicemerą, kuriuo tapo Vytautas Čepas ir čioje diskusijoje "susikirto" Naglis Puteikis ir Vygantas Vareikis - pastarasis Puteikį išvadino parašiutininku.


Ištrauka iš publikacijos "Vakarų eksprese".

Tuo metu N. Puteikis siūlė kreipti dėmesį į socialdemokratų partijos reikalus, nes taip esą diskredituojami visi politikai, tad klausimą dėl V. Čepo skyrimo į vicemerus esą reikia atidėti, kol nepaaiškės tikroji socdemų pozicija.


"Man visiškai nesvarbu, kokiai partijai atstovauja V. Čepas. Ši valdžia formuojama atsižvelgiant į tai, ar žmonės yra klaipėdiečiai plačiąja prasme. Ar nėra kokie nors parašiutininkai, nusileidę iš kitų miestų į Klaipėdą daryti karjerą kiršindami kitus. Kažkaip keistai atrodo konservatoriaus susirūpinimas socialdemokratų partijos reikalais", - replikavo liberalcentristas Vygantas Vareikis.


Visi žinome, kad Naglis Puteikis yra Afganistano karo veteranas, tačiau, mūsų žiniomis, jis tikrai nešvenčia Tarybinės desantininkų dienos, nes tą dieną niekas Naglio Puteikio nematė Klaipėdos gatvėse girto su "chebra" mušančio bobutes ir kitus po koja pasitaikančius praeivius. Istoriniai šaltiniai švelniai nutyli apie tai, ką Naglis Puteikis veikė Afganistane gūdžiais tarybiniais metais ir kur buvo paslėptas jo parašiutas, kuriuo jis pasinaudojo nuopoliui iš Vilniaus į Klaipėdą, tačiau pikti liežuviai mala, kad Puteikis Afganistane buvo labai trumpai ir visą tą laiką pasislėpęs virtuvėje tarp puodų skuto bulves ir kūrė planus kaip tolimajame 21 amžiuje taps Klaipėdos meru.  Vaikytės svajonės gyvybingos iki pat šiol....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą