Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. balandžio 19 d., pirmadienis

Naglis Puetikis jau nesuskaičiaujamą kartą pasisako prieš

Kai šį savaitgalį būriai klaipėdiečių švarino savo miestą, rinko šiukšles ir džiaugėsi, kad gali padaryti dar vieną gerą darbą savo miestui, Naglis Puteikis toliau užsiiminėjo populizmu, savireklama ir dar kartą, ieškodams sliekų, ten kur jų nėra, garsiai pasisakė PRIEŠ.
 Ši kartą "daug gerų darbų Klaipėdai nuveikęs deputatas", sugebėjo sau būdingu pašaipiu stiliumi nuvertinti žmones, kurie rinko šiukšles. Anot deputao, tai turėjo padaryti savivaldybės už pinigus pasamdytos įmonės.

Klaipėdos miesto tarybos narys paveldosaugininkas Naglis Puteikis ("Klaipėda" 2010 04 19)


PRIEŠ
– Aš esu kategoriškai prieš savivaldybės rengiamas talkas. Žmones sukviečia išvalyti vietų, kurių tvarkymui skelbiami konkursai, juos kažkas laimi. Tai yra miesto gatvės, skverai, parkai, žaliosios zonos. Yra žmonės, kurie už tai gauna algą. Tai rodo, kad savivaldybės administracija neatlieka savo pareigų. Čia būtų labai panašu, jei valdžia kviestų žmones padėti pastatyti viaduką per Jakų žiedą ir klaipėdiečiai su karučiais ten vežiotų žvyrą. Kitas reikalas – akcija „Darom“. Keli estai sugalvojo tokią akciją, sukvietė kelis šimtus tūkstančių tautiečių savanoriškai sutvarkyti savo aplinką ir išvalyti vadinamąsias niekieno žemes. Aš už bet kokį visuomenės veiksmą, kurį atlieka savanoriai.

Taip, šis žmogus ne tik prieš viską, bet dar ir KATEGORIŠKAI.

Geras būtų miesto meras :))))

Svarbiausia, kad toks kategoriškai viskam besipriešinantis Naglis Puteikis, dar labai moka dirbti komadoje :)))))
Tai gali patvirtinti visi, kuriems kažkada tai teko dirbti su N.Puteikiu, visų pirma, kiti keturi miesto tarybos nariai konservatoriai.

3 komentarai:

  1. Anonimiškas19/4/10 22:57

    Naglis Puteikis vienareiksmiskai puikus komandos narys, stiprus lyderis,visazinis politikas.Matome ji Klaipedos meru.Ir musu viltys issipildys,kai jis juo taps.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20/4/10 21:58

    Sita bloga rašo Klaipedos m. psichikos sveikatos centro socialinis slaugytojas Saulius Liekis. Paskaitykite: http://www.ve.lt/blog/2008/psichiatrai/#more-403

    Saulius Liekis: "Mane gyvenimas pasisuko taip, kad tenka dirbti psichikos sveikatos srityje. Darbas toks, kad tenka dažnai susidurti su psichikos ligoniais ir stebėti jų ligos požymius, eigą, jų elgseną. Turėdamas tam tikrų praktinių ir teorinių psichiatrijos žinių pradedi supantį pasaulį vertinti užsidėjus „psichiatro” akinius. Stebėdamas Klaipėdoje vykstančius politinius procesus susidaro toks vaizdas, kad kai kurie politikai politiškai ir psichiškai perdegė. Šių politikų neadekvatūs veiksmai ima ryškėti nepriklausomai nuo mėnulio fazės... kai kurių politikų elgesys, manau, turėtų atkreipti ir psichiatrų dėmesį..."

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas15/7/10 03:19

    Chm... Tikrai "važiuoja" ant Naglio neįprastai stipriai. Čia kažkas naujo mūsų klaipėdietiškoj sudvisusioj politikos padangėj. Matyt jis gerai kažkam pautus primynė.

    AtsakytiPanaikinti