Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

Klaipėdietiškas "Šustauskas" (Naglis Puteikis) į rinkimus eina kartu su vietos radikalais

N.Puteikio artėjančių savivaldos rinkimų "arkliukas", - šiukšlių deginimo jėgainė!!!! Taip, ši tema vietos "šustauskininkui" tai didžiulis žingsnis priekį, palyginus su praėjusių rinkimų "vieningosios atsiskaitymo knygutės" idėja. Gerai, kad į rinkiminę N.Puteikio šutvės kampaniją neįsitraukė prokuratūra ir nesvarsto N.Puteikio pareiškimo. Tačiau gatvės rėksnys N.Puteikis mūsų žiniomis jau nusipirko baterijų, jų prireiks garsiakalbiui, liaudyje vadinamam "matiugalnikui", nes mitingai tik dažnės ir dažnės...
"Fanų" patarimas verslui , oligarchams ir visiems kitiems norintiems pailsėti nuo N.Puteikio. Jei Jūs norite, kad prie Jūsų langų netriukšmautų N.Puteikis, užeikite į konservatorių būstinę liepų gatvėje ir pasiūlykite pagalbą N.Puteikiui apmokėti būstinės komunalinius mokesčius, nes N.Puteikiui komunalinius sunkiai sekasi mokėti.
Matyt niekaip "neįkanda" savo sukurtos ir propaguojamos vieningosios atsiskaitymų knygelės subtilybių. Gal Jums reikia "fanų" pagalbos, p.Nagli?






Jėgainės priešininkai mitinguos ir prie prokuratūros ("Vakarų ekspresas" 2010 11 11)
Prie savivaldybės bei "Vakarų ekspreso" redakcijos mitingavę Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje numatomos statyti atliekų deginimo jėgainės priešininkai analogišką protesto akciją šį penktadienį žada surengti ir prie Klaipėdos miesto apygardos prokuratūros.
Nepartinio demokratinio judėjimo Klaipėdos skyriaus pirmininkės Virginijos Jurgilevičienės redakcijai atsiųstame pranešime rašoma, kad uostamiesčio nevyriausybinių organizacijų atstovai jaučia pareigą sankcionuotu mitingu informuoti apie "nepilietišką, neteisėtą bei prieštaraujantį viešajam interesui" Klaipėdos apygardos prokuratūros elgesį.
Visuomenininkų nemalonę Klaipėdos apygardos prokuratūra užsitraukė po to, kai atsisakė pradėti ikiteisminį tyrimą pagal uostamiesčio Tarybos narių Naglio Puteikio, Viačeslavo Titovo ir Jurijaus Šeršniovo prašymą. Jame tvirtinta, kad bendrovės "Fortum Klaipėda" veikla siekiant pastatyti ir eksploatuoti atliekų deginimo įrenginius yra galimai neteisėta, o Klaipėdos regiono Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai, įvertindami poveikį aplinkai, aplaidžiai atliko savo pareigas.
"Kviečiame žmones ateiti į sankcionuotą mitingą, kuris vyks 2010 11 12 d. nuo 12 val. priešais Klaipėdos miesto apygardos prokuratūros pastatą Vilties g. 12. Mitingas bus nukreiptas prieš šios prokuratūros veiksmus, kuriais neginami nei Klaipėdos miesto nei rajonų gyventojai, nes netiriamas šiukšlių deginimas kaip kenksmingas faktorius žmonių

KOMENTARAS
Fara2010-11-11 12:20

Tai kodel jus visi dundukai neapsaugot Klaipedos nuo esancio savartyno, kodel ten visu dioksinu, zarinu ir visu kitu duju nesuskaiciavote, nors akivaizdu, kad ten tersia, nes smirdi puse miesto, man juokas ima, kai sodros vadovas, per politine nomenklatura gaves posta, as apie Anuzi, apsimeta gydytoju ir gasdina liaudi antro pasaulinio karo dujomis, kuriomis atseit nuodys klaipediecius, va kai pastatys ta deginimo gamykla tada paziuresiu, kaip N.Putekis, Anuzis ir kiti susikraus ciumadamus ir varys kuo toliau nuo cia gyventi, ir ne del to, kad jiems partija parupins gerai apmokamas vietas sostineje, o del to, kad tikrai atsakys uz savo zodzius ir GELBES SAVO SEIMAS IR VAIKUS NUO TU NUODU, KURIAIS CIA MUS VISUS GASDINA, jei jie is cia dings, tada patikesiu ju nuosirdumo, o dabar tegul vaidina visuomenes intereso gynejus kiek nori, reikia ne zodziais, o darbais Tevyne myleti, o ne loti kaip sunims ant visu... Pats Puteikis zino, kad jo zemo lygio demagogijom tiki tik dundukai ir nemastantys, o visi kiti sioje istorijoje tik pucia i Rubikono (kuris taip pat pasake, kad statys Klaipedoje dar viena siuksliu deginimo gamykla), bet Puteikis del to nebega i prokuratura, ar GAZPROMO dudeles... tik nepasprinkite bepusdami

2 komentarai:

  1. Anonimiškas23/11/10 17:41

    O kas finansavo sito tinklalapio sukurima, kas ji taip kruopsciai administruoja? Matau tas Puteikis kazkam skaudziai ant kulnu myna, gal kazkas bijo, kad per ji atkatu negaus? Tai gal nera jis toks durnelis? As manau, kad partijos turi reklamuotis savo gerais darbais, o ne juodinant kitus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas24/11/10 11:26

    Puteikis ne Durnelis, jis sociopatas, labai tinkanti jam diagnoze, yra aprasymas ir Wikipedijoje ir siame tinklapyje.

    AtsakytiPanaikinti