Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Naglis Puteikis priklausomas ne tik nuo alkoholio, bet ir nuo telefono

Klaipėdoje sklinda legendos apie Naglio Puteikio priklausomybes. Skaudžiausia tema yra Naglio Puteikio priklausomybė nuo alkoholio. Kaip pamenate, kartą padauginęs, Naglis Puteikis girtas ne tik sėdo prie svetimos mašinos vairo, bet vėliau areštinėje už grotų „iš darbo atleidinėjo“ visus kas jam pasitaikė po apsiblaususiomis akimis – žurnalistus, policininkus ir t.t.


Nuo tada Naglis Puteikis labai aktyviai ėmė kovoti su priklausomybe nuo alkoholio ir jau penkti metai, kaip niekas jo nemato girto besišlaistančio Klaipėdos gatvėmis. Jei ir paragauja, tai vienas, kambariuke, kad niekas nematytų ir nežinotų.

Tačiau psichikos ligų specialistai teigia, kad priklausomybių negalima išgydyti, jas galima tik pakeisti kitais užsiėmimais arba kitomis priklausomybėmis. Akivaizdu, kad Naglis Puteikis metėsi prie priklausomybės nuo mobilaus telefono. Kartais žaidimukus pažaidžia, tačiau daugiausia SMS žinutėmis „terorizuoja“ rinkėjus, žurnalistus ir politinius oponentus. Ne kartą viešumoje pasirodė informacija, kaip baigia bankrutuoti konservatorių Klaipėdos skyrius, nes nebepajėgia sumokėti Naglio Puteikio partinio telefono sąskaitų, dėl to net buvo susidariusios tūkstantinės skolos už komunalinius mokesčius.


„Fanų blogo“ agentas užfiksavo, kaip Naglis Puteikis vyko „teroristinę operaciją“ Klaipėdos miesto savivaldybės salėje, tarybos posėdžio metu. Mikliais pirštukais maigydamas telefono klaviatūrą, jis siunčia eilinę propagandos dozę į viešumą ir jam visiškai nė motais, kad tuo pat metu salėje vyksta miestui svarbių klausimų sprendimas. Jam neįdomios kitų nuomonės ir diskusijos, jis žino, kad nutilus visoms diskusijoms, jis pakels ranką ir paprašys žodžio „paskutiniam kirčiui“ oponentams. Tačiau būna, kad jei klausimas nepatogus, jis balsuoja „kojytėmis“ ir sprunka iš salės.
Kalbama, kad ir tiesioginiame darbe, jis nesulaukia nei pietų pertraukos, nei darbo dienos pabaigos, kad išsiųstų eilinę SMS, ar parašytų komentarą internete.
Žodžiu, pats sau vienas draugas, nereikia jam kitų, geriausi draugai telefono ir kompiuterio klaviatūros už kurių pasislėpus - labai lengva kurti sąmokslo teorijas ir terorizuoti Klaipėdą ir klaipėdiečius.

Tai tipiškas sociopato elgesys. Bet norint tapti miesto tarybos nariu ar atsakingu mieste už paveldosaugą – tokia diagnozė – ne kliūtis.

Tiesiog DURNIŲ LAIVAS!

4 komentarai:

  1. Anonimiškas23/6/11 13:42

    Ligoniams vieta ligoninėje

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kieno nupirktas vykdote sita smeizto kompanija pries N. Puteiki?
    Manau neturite ne tik draugu, bet ir antros puses-nes jusu galvoje vien maniakiskas pavydas ir pyktis . Gal Naglis jusu konkurentas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas13/1/15 21:32

      Tai gal parašysite, ką konkrečiai gero nuveikė Naglis? Būtų įdomu susipažinti...

      Panaikinti
  3. Net gaila tos minutes, kuria paskyriau sio slamsto skaitymui...

    AtsakytiPanaikinti