Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. lapkričio 3 d., antradienis

Naglis Puteikis - amžinoje opozicijoje

ŠIANDIEN SPAUDOJE UŽVIRUS DISKUSIJAI APIE GALIMUS PASIKEITIMUS KLAIPĖDOS POLITINIAME GYVENIME, AIŠKĖJA, KAD IŠ KONSERVATORIŲ FRAKCIJOS SENIŪNO POSTO GĖDINGAI IŠMESTAS NAGLIS PUTEIKIS GALI ATSIDURTI VISIŠKAME POLITIKOS UŽRIBYJE. SVARSTOMA GALIMYBĖ KONSERVATORIAMS PRISIJUNGTI PRIE VALDANČIOSIOS UOSTAMIESČIO DAUGUMOS, TAČIAU TIK BE NAGLIO PUTEIKIO. VISIŠKOJE VIENUMOJE LIKUSIAM NAGLIUI SIŪLYTUME IŠIMTIES TVARKA SUTEIKTI "AMŽINOJO OPOZICIONIERIAUS" MANDATĄ (BILIETĄ). TAI GALĖTŲ BŪTI KOMPENSACIJĄ UŽ TAIP IR NEIŠSIPILDŽIUSĮ GYVENIMO TROŠKIMĄ - TAPTI MERU.

GAILA, KAD TAIP NESĖKMINGAI VYSTOSI TOKIO TALENTINGO POLITIKO KARJERA. LIŪDI GERBĖJAI.

Miesto Taryboje bręsta permainos ("Vakarų ekspresas", lapkričio 3 d. Denisas Nikitenka)
Uostamiestį valdantys politikai atsidūrė sankryžoje - vis garsiau kalbama apie neišvengiamus pokyčius valdančiojoje Tarybos daugumoje.
Jau po Seimo rinkimų nuolat buvo kalbama, kad uostamiesčio Taryboje susiklostė keistas jėgų pasiskirstymas, nes opozicijoje dirba dviejų Seimo valdančiosios koalicijos partijų - konservatorių ir Liberalų sąjūdžio - atstovai.

Tuo metu valdančiajai Tarybos daugumai pastaruoju metu akivaizdžiai trūksta vieningumo. Pavyzdžiui, praėjusį posėdį balsuojant dėl antrosios miesto vandenvietės uždarymo akibrokštą pateikė šešių narių Socialdemokratinės koalicijos frakcija. Viačeslavas Titovas pareikalavo vardinio balsavimo ir taip sukėlė koalicijos partnerių nuostabą. Pati frakcija, kitaip nei kolegos, balsavo prieš uždarymą. Tad kuluaruose kalbama, kad nuolatiniai socialdemokratų ir jiems prijaučiančių akibrokštai jau ištampė nervus.
"Yra įvairių minčių. Svarstome, ar nereikėtų kviesti jungtis konservatorius be Naglio Puteikio, liberalus. Jiems būtų galima pasiūlyti vicemero ar Savivaldybės administracijos direktoriaus postus", - mūsų dienraščiui sakė vienas iš liberalcentristų.
"Vilniuje partinė valdžia vis klausia, kodėl mūsų partija yra opozicijoje, kai kitose šalies savivaldybėse dirba valdančiosiose daugumose? Gal mes pastangų mažai dėjome? Tad jei gautume kvietimą jungtis į valdančiąją daugumą, tikrai jį svarstytume, matome daug neišartų dirvonų", - "Vakarų ekspresui" sakė Tarybos konservatorių frakcijos seniūnas Marius Usonis.
Anot jo, konservatoriai kol kas negavo nei oficialių, nei neoficialių siūlymų jungtis į daugumą. Liberalai - taip pat. Politikai net juokauja, kad dabartinė valdančioji dauguma yra "priešmirtinė". Tad prieš tvirtinant kitų metų Savivaldybės biudžetą ir svarstant jos administracijos struktūros reformos klausimą stabili dauguma Taryboje yra būtina. Būtent dėl to vis labiau įtikima, kad miesto Taryboje permainos neišvengiamos.

ir dar šia tema

Keista frakcija ("Vakarų ekspresas", lapkričio 4 d., Bulvaras)

Nieko nematau, nieko negirdžiu... Taip galima apibūdinti Klaipėdos miesto tarybos nario konservatoriaus Kęstučio Gabšio poziciją po to, kai vyresnysis "Bulvaro" brolis "Vakarų ekspresas" pranešė, kad konservatoriai būtų kviečiami į valdančiąją Tarybos daugumą tik be Naglio Puteikio. "Spaudos puslapiuose pasirodžiusi informacija apie galimas naujas valdančiosios koalicijos kombinacijas, kuriose dalyvautų konservatoriai be Puteikio, yra neparemta jokiais faktais ir laikytina gandais bei fantazijomis. Galimuose junginiuose dalyvaus arba visa frakcija, arba nė vienas jos narys", - pranešė jaunasis politikas. "Bulvaras" siūlo atidžiau pažiūrėti, kaip elgiasi pats ginamasis N. Puteikis per Tarybos posėdžius balsuojat. Keturi konservatoriai balsuoja "už", N. Puteikis - "prieš". Ir atvirkščiai. Tai apie kokią frakcijos vienybę kalbate, gerbiamas Kęstuti?

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11/11/09 21:49

    Naglio Puteikio partija yra ne konservatorių, o Šustausko, Burbos, Aukštikalnienės, Murzos, Oželio ir kitų radikalų ir nacionalistų partija. Konservatoriams dėl šio veikėjo turėtų būti labai gėda, dar labiau turėtų būti gėda krikščionims.

    AtsakytiPanaikinti