Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Jei Klaipėda labai norės gauti pinigų pilies atstatymui, tai net N.Puteikis bus bejėgis...

Perfrazavus visiems žinomą posakį, kad "Jei ligonis labai nori gyventi, tai net daktarai yra bejėgiai", tokia situacija susiklostė ir su Klaipėdos piliavietės atstatymo projekto finansavimu. Nors Naglis Puteikis ir labai stengėsi, kad projektas negautų 20 mln. litų ES finansavimo ir, atrodo, jau buvo pasiekęs savo tikslą... projektas jau buvo atmestas... tačiau Ūkio ministras sugrąžino viltį.
Toks įvykių posūkis buvo labai netikėtas Nagliui Puteikiui, kuris dabar nemiega naktimis, kurdamas planus, kaip dar kartą sustabdyti šį procesą. Galvojant apie N.Puteikio neeilinį talentą, sugebėjimus ir užimamą šiltą kėdę, jam tai nebus sunku...tačiau viltis lieka, lieka viltis, kad Klaipėda bus tas ligonis, kurio joks "daktaras" Puteikis nenumarins...

Klaipėdos pilis dar turi šansų ("Vakarų ekspresas", lapkričio 7 d. Denisas Nikitenka)

Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius gavo raštą iš Ūkio ministerijos, kuriame pažymima, jog gauti pinigus piliavietės išvystymo projektui teoriškai dar galima.

"Mus kaip musę išmetė iš barščių, o dabar vėl į tuos barščius lipsime", - ironizavo R. Taraškevičius.

Lapkričio pabaigoje uostamiesčio savivaldybė buvo sulaukusi Lietuvos verslo paramos agentūros rašto, kuriame teigiama, jog paraiška dėl uostamiesčio piliavietės yra atmesta ir Klaipėda negali pretenduoti į 20 mln. litų šio objekto atkūrimo darbams.

Miesto vadovai dėl tokio sprendimo pasiskundė ūkio ministrui Dainiui Kreiviui, o šis iš dalies atsižvelgė į apeliaciją, tad valdininkai ir politikai bandys iš naujo siekti paramos.

Savivaldybės administracijos Ekonomikos ir strategijos departamento direktorius Ričardas Zulcas yra sakęs, kad už neigiamą minėtos agentūros atsakymą reikėtų "dėkoti" Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritoriniam padaliniui. Šis neva vilkino procedūras dėl piliavietės atkūrimo techninio projekto suderinimo, tad biurokratai paraišką ir atmetė.

KOMENTARAI

Andrius, 32 metų. 2009-12-06 16:42
Kaip galima pakęsti tokį p. Puteikį.
Su juo neįmanomas joks konstruktyvus darbas - ką pasako, to nepadaro.. Esu realiai susidūręs. Projekto derinimo pradžioje - viskas apsvartyta duotas žodinis pritarimas, o derinimo einant į galą - visiškai priešinga nuomonė, jokių paaiškinimų kas kodėl ir kaip, vilkinamas laikas, atsakymai tokie - "bendrausime raštais". Bandant susitikti KVAD neįmanoma rasti darbo vietoje, o paskambinus telefonu atsako išvykęs į objektą, nors matosi šalia pas Odebrecht kavinėje sėdi - partijos reikalus derina.. Trumpiau - siaubas kaip toks žmogus užima tokias pareigas ir sėdi miesto valdžioje.. LAUK.
Manau patikrinus pagal IP matytųsi, kad komentarų iš vieno IP, t.y. PUTKA už save komentuoja.

1 komentaras:

  1. Anonimiškas7/12/09 14:10

    Gaila man to Puteikio, protingas vyras, bet per ta savo didybes manija klounu tapo UZUOJAUTA SEIMAI IR ARTIMIESIEMS, KAIP SU TOKIU GYVENTI SUNKU

    AtsakytiPanaikinti