Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. lapkričio 3 d., antradienis

Naglis Puteikis - griovėjas, nuolat manipuliuojantis žmonėmis

Pateikiame Jums mūsų tinklapio anoniminio lankytojo atsiųstą informaciją, kurioje tiesiog punktais sudėliotas Naglio Puteikio asmenubės ir jo darbų vertinimas. Spręskite patys...

1. Visą gyvenimą dirbo tik valdišką darbą. Jis yra karjeristas. Kad gautų Kultūros viceministro postą 1997 metais, jis už tai „PARDAVĖ“ LR SEIMO NARIO MANDATĄ.

2. Dažniausiai iš darbų ir pareigų jis būdavo išmetamas arba atleidžiamas. Nemoka garbingai pasitraukti.

3. Per Lietuvos nepriklausomybės metus Naglis Puteikis išmestas iš Lietuvos Respublikos kultūros paveldo inspekcijos vadovo pareigų (tam net reikėjo panaikinti šią instituciją), iš LR kultūros viceministrų, iš „Klaipėdos laivų remonto“ įmonės direktorių, iš Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vadovo pareigų, Konservatorių frakcijos Klaipėdos miesto taryboje seniūno ir kitų pareigų.

4. Visada savo išmetimus iš valdiškų darbų Naglis Puteikis apskųsdavo ir ilgai bylinėdavosi teismuose. TAIP PRISITEISDAVO DAUG PINIGŲ. NEREIKĖDAVO DIRBTI TIESIOGINIAME DARBE, O ATLYGINIMĄ (IŠ VISŲ MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ PINIGŲ) PRISITEISDAVO TEISMUOSE.

5. Reikia, nereikia, Naglis Puteikis nuolat dalyvaudavo įvairiuose konkursuose „ŠILTOMS VALDIŠKOMS VIETOMS“ UŽIMTI – Kuršių Nerijos nacionalinio parko direktoriaus, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinio direktoriaus ir kitose. Po pralaimėtų konkursų dažniausiai viešai spaudoje keldavo įvairias intrigas, taip siekdamas populiarumo.

6. Bendraudamas, diskutuodamas su oponentais (Miesto tarybos posėdžiuose ar kitose viešose diskusijose), Naglis Puteikis dažniausiai, juose stengiasi pažeminti savo oponentą, nukreipdamas diskusiją ne apie dalyko esmę, o pakreipdamas pokalbį apie oponento moralines ir žmogiškas savybes. DAŽNAI ATVIRAI ĮŽEIDINĖJA SAVO OPONENTUS, VARTODAMAS ĮŽEIDŽIANČIUS EPITETUS IR VERTINIMUS. DAŽNIAUSIAI TAI DARO GIRDINTI KITIEMS ARBA VIEŠAI SPAUDOJE. TAIP SIEKDAMAS DIDESNIO EFEKTO. Labai džiaugiasi, kai jam tokiais metodais pavyksta išvesti oponentą iš kantrybės.

7. Dažniausiai, labai aktyviai pradeda diskutuoti, kai klausimas yra rezonansinis, kuriuo domisi spauda ir yra didelį tikimybė, kad tai bus nušviesta žiniasklaidoje. Tokiu atveju aktyviai imasi iniciatyvos, net jei apie diskutuojamo dalyko esmę ir nelabai ką išmano (Pvz. Naglis Puteikis, kaip istorikas, labai aktyviai dalyvauja diskusijose ir renginiuose apie judriojo ryšio antenas ant gyvenamųjų namų).


8. Visada siekia , kad būtų jo viršus, paskutinis žodis. Net miesto tarybos posėdžiuose, dažniausia, PASISAKO PASKUTINIS, KAD GALĖTŲ „SUDIRBTI“ PRIEŠ TAI KALBĖJUSIUS OPONENTUS.

9. Naglis Puteikis, dažniausiai, visais klausimais linkęs prieštarauti, nuneigti. Miesto taryboje visada balsuoja prieš, kartais tik susilaiko. Labai džiaugiasi, kai prieštarauja tik jis pats vienas.

10. Naglis Puteikis – žmogus nesugebantis dirbti komandoje, negalintis išgirsti kitų nuomonės ir argumentų. Laikantis save visažiniu ir neklystančiu. Nemoka pripažinti savo klaidų. BENDRAVIMUI JIS PASIRENKA TIK TUOS ŽMONES, KURIUOS GALI VALDYTI – „AVINŲ BANDĄ“.

11. Tie reti atvejai, kai jis atgailauja dėl padarytų klaidų yra ne tikroji atgaila, o logiškas sprendimas, kad taip reikia daryti, ir kad tai vienintelis kelias pataisyti savo reputaciją. Taip atsitiko ir 2006 m. gruodį, kai sunkiai apgirtęs Naglis Puteikis pateko į areštinę, kur įžeidinėjo net policininkus. KAIP SAKOMA, TIKRASIS ŽMOGAUS VEIDAS ATSISKLEIDŽIA, KAI JIS IŠGERIA...

12. Naglis Puteikis nesimoko iš savo klaidų, nes dėl girtavimo jis ir 1999 metais buvo išmestas ir iš kultūros viceministrų.

13. Naglis Puteikis – paprasčiausias demagogas ir griovėjas. Jo gyvenimo tikslas yra griautai tai, ką daro kiti ir nieko teigiamo nedaryti pačiam. Nieko nesiūlyti, tik viską nuneigti. Naudodamasis tuo, kad visuomenė ir žiniasklaida yra labiau imli neigiamai informacijai (Pvz. Kriminalų rubrikos populiarumas), šis veikėjas tik daro sau reitingus, pūsdamas įvairaus dydžio burbulus. Jis niekada negalėtų būti komandoje kuri kuria, nes jis sutvertas tik GRIAUTI..

NAGLIS PUTEIKIS – AMŽINA OPOZICIJĄ. KAD TOKIO PLAUKO VEIKĖJAMS NEBŪTŲ VIETOS TARP MŪSŲ, TURI PASIKEISTI VISUOMENĖ, ŽMONĖS. TIKIMĖS, KAD TAI ĮVYKS GREITAI, NES GRIAUDAMI MES NEIŠLIPSIME IŠ KRIZĖS. IŠ KRIZĖS JAU IŠLIPO TAUTOS, KURIOS NEŠNEKA, O DIRBA - JAPONAI, VOKIEČIAI, KINAI...