Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. sausio 27 d., trečiadienis

Naglis Puteikis pagaliau bus nuverstas iš posto?

Šiomis dienomis Naglis Puteikis pasidarė visai nekalbus. Žurnalistai net įtaria, kad žmogus kalbos dovaną prarado, nes į klausimus vengia atsakinėti. Sako, kad jam partija draudžia komentuoti vidinius dalykus. Tačiau tą draudimą jis prisiminė tik tada, kai  jo paties uodega kaip reikiant prisvilo. Iki tol "partinė tvarka" jam nedraudė viešai ir internete pulti ir dergti savo oponentus, taip pat ir partijos kolegas Usonį, Odebrecht ir Gabšį.
Ateinančios dvi savaitės gali būti paskutinės Nagliui Puteikiui, kaip konservatorių lyderiui Klaipėdoje. TIKĖKIMĖS, KAD TAIP IR BUS, tikėkimės, kad konservatorių partijoje lyderiai Vilniuje dar turi sveiko proto ir ten yra daugiau padorių ir protingai mąstančių žmonių. Žinoma, jei teisingums bus įgyvendintas, N.Puteikis ilgai bylinėsis teismuose ir toliau jo vardas mirgės žiniasklaidoje bei bus "labai populiarus".

Prieš rinkimus – politikų tarpusavio kovos ("Klaipėda", Virginija Spurytė)


Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos prezidiumo posėdyje Vilniuje užvakar vakare buvo sprendžiamas klausimas panaikinti partijos Klaipėdos skyrių, o vietoj jo mieste įkurti keturis atskirus skyrius.

Dienraščio šaltinių teigimu, tokį prašymą pateikė miesto taryboje esančios konservatorių frakcijos nariai, kurie esą yra nepatenkinti skyriaus pirmininko Naglio Puteikio veikla. Esą jis nedirba konkrečių darbų, tik politikuoja ir užsiima populistine veikla, skyriaus narius kiršina prieš miesto taryboje esančius konservatorius. Tačiau esą tikroji tokių pageidaujamų permainų priežastis – siekis rinkimų į miesto tarybą sąraše užimti kuo aukštesnę vietą. Įprastai pirmosios vietos sąraše yra skiriamos skyriaus pirmininkui, jo pavaduotojams.

Konservatorių partijos prezidiumas nusprendė sudaryti derybinę grupę, kuri turėtų sutaikyti N.Puteikį bei kitus konservatorių frakcijos miesto taryboje narius ir nepanaikinti partijos Klaipėdos skyriaus. Tokiu būdu esą geriau pavyktų pasirengti po metų vyksiantiems savivaldos rinkimams. Jei skyrius būtų panaikintas ir įkurti keturi nauji pagal rinkimų apygardas, esą daugiau dėmesio bus skiriama skyrių lyderių tarpusavio konkurencijai dėl vietos rinkimų sąraše, o ne bendram partijos pasirengimui.

„Partijos nuostatai man draudžia komentuoti mūsų vidinius reikalus“, – į komentarus nesileido N.Puteikis.

Teigiama, kad sprendimas dėl konservatorių partijos Klaipėdos skyriaus panaikinimo turėtų būti priimtas po dviejų savaičių.

3 komentarai:

  1. Anonimiškas27/1/10 11:57

    yra dar protingai mastanciu zmoniu ir matanciu,kad Jis Klaipedoje pats saziningiausias.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas27/1/10 15:18

    Kad Naglis Puteikis yra saziningas, galvoja tik tie zmones kuriems yra nepasiekiama informacija apie jo veikla, kurie nesinaudoja internetu. Realiai tai pensininkai ir kiti kurie patys niekom nesidomi, kuriems truksta demesio ir Naglis sugeba jais manipuliuoti. Vis rasantys remencius ji komentarus yra pats Naglis ir Denisenka, ir dar vienas kitas jaunasis konservatorius, kuris galvoja, kad Naglis jam pades padaryti karjera, kaip Gentvilas padejo Masiuliui. Uzmirskite, Naglis jau politinis lavonas

    AtsakytiPanaikinti
  3. To 27/1/10 15:18
    Papasakokit prašom ką tokio žinotė apie Naglio Puteikio veiklą. Ir ką jis jau tokio nesąžiningo daro?

    AtsakytiPanaikinti