Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. sausio 9 d., šeštadienis

Naglis Puteikis stumiamas iš partijos vadovų

Eglė Navickienė

Naglio Puteikio reitingams artėjant prie nulio, konservatorių partijos Klaipėdos skyriuje vėl prasidėjo kėdžių persistumdymas. Praėjusiais metais Puteikis susipyko su savo partijos komanda, kurios branduolį sudarė konservatorių frakcija miesto taryboje. Po kovo 1d vykusio konservatorių partijos skyriaus susirinkimo, Puteikis iš savo ankstesnių priešininkų paskubomis ėmė lipdyti naują “komandą”. Šią “komandą” jungė tik du dalykai: tikėjimas, kad Naglis visus juos iškels į rinkiminio sąrašo aukštumas ir tikėjimas, kad po to jie lengvai su savo “lyderiu” galės susidoroti.

E.Jurkevičius ("Vakarų ekspreso" foto)

Planas A nepasisekė ir net nesusiformavusi “Puteikio komanda” ėmė ieškoti naujo vado. Į kovą dėl lyderystės įsitraukė Seimo narys Evaldas Jurkevičius. Nors kol kas jis demonstruoja ištikimybę N.Puteikiui, tačiau užkulisiuose jau ėmė aplink save burti paramą tiek partijos skyriuje, tiek pačiame mieste.

E.Jurkevičius aiškiai ketina kelti savo kandidatūrą tiesioginiuose mero rinkimuose Klaipėdoje. Dėl tos priežasties jau senokai E.Jurkevičius reiškiasi tik savivaldybinio lygmens problemose. Bibliotekos Debreceno filialo likimas, gelbėtojų darbo organizavimą pajūryje, Klaipėdos miesto biudžeto taupymas tikrai nėra tie klausimai, kurie neduotų miegoti Seimo nariui. Aišku jei Seimo narys nesirengia pakeisti Seimo kėdės į mero fotelį.

Artėjančiuose lyderių rinkimuose E.Jurkevičius nori būti svarmeniu, kuris nuspręstų kuri pusė nugalės. Šiuo metu jis aktyviai renka paramą tų, kurie buvo paskutiniojoje N.Puteikio “komandoje”, bet vis labiau abejoja ar jų pasirinkimas buvo teisingas. Ši komandai E.Jurkevičius yra šansas, kuris leistų bent kiek pakelta galva kalbėtis su vis labiau stiprėjančia Tarybos frakcija. Jurkevičius kol kas palaiko santykius su Puteikiu, tačiau jau pradėjo siųsti aiškius signalus Tarybos frakcijos vadams M.Usoniui ir K.Gabšiui, kad yra “atviras” deryboms. Kol kas lieka tik kainos klausimas.

E.Jurkevičiaus kaina sustiprės tada, kai be Seimo nario mandato, jis įgaus bent kažkokį svorį visuomenėje. Būtent nenorėdamas įgyti savarankiško svorio, E.Jurkevičius viešojoje erdvėje vis labiau atsiriboja nuo N.Puteikio. Savo “ataskaitoje rinkėjams” E.Jurkevičius neišspausdino nei vienos (!) Puteikio nuotraukos. Pilietiškiausias žmogus, visuomeninis padėjėjas, E.Jurkevičiaus iniciatyvų generatorius, staiga paliktas visiškai už borto.

Kaip į tokias Jurkevičiaus iniciatyvas reaguos kiti konservatorių skyriau nariai, pamatysime. Aišku viena ateinantys metai bus įdomūs. Ir labai viliuosi, kad sėkmingi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą