Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Naglis Puteikis stos prieš teismą

Artėja savivaldos rinkimai. Tai laikas, kai visi politikai atsiskaito už savo nuveiktus gerus ir „gerus“ darbus. Tai laikas, kai tautos išrinktieji vėl stoja prieš tautos teismą, kad būtų įvertinti jų darbai, moralė, sąžinė, atidavimas žmogui, miestui, kuriame gyveni, pagarba artimui, pagarba žmogiškumui.

Dalis politikų jaučia, kad tokio atsakingo egzamino neišlaikė ir garbingai pasitraukia į antras ar trečias gretas rinkimuose užleisdami vietą kitiems, kurie, galbūt, galės dirbti geriau, atsakingiau, atiduos daugiau širdies ir savęs... na, suprantama, neužmiršdami ir savęs, nes žmogus jau toks padaras, kad nagai lenkti į save. Kad tai pamatytume, užtenka pažiūrėti į mažus vaikus, kurie nenori dalintis savo žaislais. Gimstame egoistais, tačiau šeima, mokykla, visuomenė, žodžiu gyvenimas, mus subrandina, išmoko bendradarbiauti su kitais, įsiklausyti į kitų nuomonę, interesus ir bendrai siekti rezultato. Tiesa, tai išmokti duota ne visiems...

Naglis Puteikis, įsiveržęs į Klaipėdos politiką 2007 metais po skandalo, kai girtas sėdo prie svetimos mašinos vairo, žadėjo atleisti iš darbo jį sutramdyti bandžiusius policijos pareigūnus, yra vienas iš tokių žmonių, kuriems neduota... Jis kaip tie žodžiai iš Keistuolių teatro dainos, „Aš pats sau geras draugas, nereikia man kitų“.

Tiesa, reikia ir tų „kitų“, bet tik tam, kad pasinaudoti jais kaip priemone, nes visada galima sutikti patiklių ir naivių žmonių, ypač senyvo amžiaus, kuriam parodžius šiek tiek apsimestinio dėmesio, galima pelnyti jo meilę ir atsidavimą - kaip naminio šuniuko.

Štai tie naivuoliai per praėjusius metus ir atleido Nagliui Puteikiui visas jo girtas nuodėmes ir išrinko į miesto tarybą.

Lyg taip ir turėjo būti, Naglis Puteikis jau pirmą dieną po rinkimų užmiršo visas savo nuodėmes, nustojo save plakti (na vieną kartą buvo pasakęs, kad suklydo ir gailisi) ir jau buvo pradėjęs matuotis Klaipėdos mero regalijas, tačiau teisybė yra ir ji triumfavo.


Štai koks jis savimi patenkintas, kai šaiposi iš tų, kurie dirba ir stengiasi

Naglis Puteikis šios miesto tarybos kadencijos metu, ne tik netapo meru, bet atsidūrė visiškoje opozicijoje, kur atstumtas partijos bičiulių taryboje, karts nuo karto padainuoja bendrame chore su radikaliai ir dažniausiai prorusiškai arba, geriausiu atveju, priešlietuviškai nusiteikusiais Rusų sąjungos atstovais.

Tauta prieš ketverius metus krikščioniškai N.Puteikiui atleido, rinkėjai gavę girto N.Puteikio antausį per rinkimus atkišo kitą skruostą, tačiau atgailos niekas nesulaukė.

Gavęs tribūną (arba bačką, kaip koks Šustauskas), Naglis Puteikis visu ketverius metus prie savivaldybės posėdžių salės mikrofono, per spaudą, internetą, televiziją, radiją, susitikimuose su žmonėmis ir kitais įmanomais būdais dergė visus kiek galėjo, kiek mokėjo (iškalbos tai jis turi). Visais klausimais pasisakė Ne ir PRIEŠ, visus vadino vagimis, korumpuotais, nieko neišmanančiais, nes protingas gali būti tik jis vienas – akivaizdi diagnozė SOCIOPATIJA, kuri nuo silpnaprotystės skiriasi tik aukštesniu intelekto koeficientu.

Dabar artėja atpildo valanda. Nors labai tikėtina, kad tarp rinkėjų bus tokių, kurie ir toliau jaus malonumą, klausydamiesi N.Puteikio kliedesių. Tai tie patys Sančos Pančos, kurie ištikimai tarnauja Donkichotui, kuris nors ir visai netekęs proto, toliau kovoja su vėjo malūnais, o ištikimas ginklanešys jam aklai jodamas ant asilo tarnauja. Tačiau kiek dar krizės išvargintoje Lietuvoje liko Sančų Pančų, kurie ištikimai palaiko tokius, kaip Naglis Puteikis, kurie viską griauna ir nieko nekuria. Nebent tie Sančos Pančos yra „penktoji kolona“, kurios siekis, kad Lietuva niekada neatsitiestų, kad jos žmonės būtų nelaimingi ir neturtingi, tie, kurie naudojasi sovietinių laikų nostalgija, ir su tanku perša mintį, kad ateis tie laikai, kai nustekenta Lietuva pati vėl prašysis priimama į Rusijos glėbį.

Puteikis per ketverius metus nepadarė nei vieno iš tiesų gero ir naudingo darbo, tačiau jei jis būtų miestiečių nelaimei tapęs Klaipėdos meru, tai nebūtų padarytas nei vienas kitas darbas, kuris buvo atliktas.

Jei būtų Puteikio valia, nebūtų sutvarkytos Danės krantinės, miesto gatvės, pastatyta sporto arena, nebūtų pastatytas paminklas Sąjūdžiui Klaipėdos pietinėje dalyje, nebūtų atstatoma Klaipėdos pilis ir apskritai nieko Klaipėdoje nebūtų, miestas tik po truputį griūtų ir N.Puteikio valia, pasidarytų vaiduoklių miestu su sulaukėjusiais šunimis ir niūriais, ir piktais ant visko, kaip pats N.Puteikis, žmonėmis, išskyrus „Friedricho pasažą“, kurį dėl neaiškių ir viešai neskelbiamų priežasčių N.Puteikis „myli“.

Tai, kad N.Puteikis nieko gero miesto taryboje nenuveikė, patvirtina ir tai, kad jis net nesiteikia pateikti Tarybos nario nuveiktų darbų ataskaitos, nes ten tiesiog nėra ką parašyti, išskyrus tai, kad kaip koks paauglys yra susikūręs facebooka, twiteri, bloga, netloga ir kitus virtualiam Klaipėdos merui būdingus atributus.

Rinkimai, tai viešas teismas, kuris gali užkirsti kelią šiai „puteikiškai beprotybei“ arba tęsti ją dar ketverius metus.


Ką pasirinktų tikras klaipėdietis? Žinoma, visomis savo jėgomis bandytų sustabdyti griovikišką N.Puteikio veiklą.


O ką pasirinktų Sanča Panča........?


Linkime Jums visiems netapti aklais ginklanešiais ant asiliukų, kuriais tik naudojasi „penktosios kolonos“ vietininkai mūsų mieste....



Vasario 27 d. Nagliui Puteikiui – GRIEŽTAS NE !!!

8 komentarai:

  1. Anonimiškas21/1/11 10:18

    Puteikio dienos miesto taryboje jau suskaičiuotos, mušta korta

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vilija S.23/1/11 22:44

    Gerbiu vieną pilietiškiausių klaipėdiečių Naglį Puteikį.Svetainės įkūrėjų darbas tik tuomet prasmingas, teisingas, jei analogiškos svetainės sukurtos visiems pretendentams į miesto merus.
    Jei ne - tai negarbinga, neteisinga, nešvaru...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas26/1/11 09:40

    Gerb. Vilija, mes taip pat manome, kad analogiskos svetaines turi buti sukurtos ir kitiems aktyviems miesto politikams. Ir siais laikais tai nesunkiai galima padaryti, reikia tik iniciatyvos. O del sitos svetaines, tai veiksmas lygus atoveikmiui, p. Naglis Puteikis pats elgesi daznai negarbingai, nepagristai juodindamas ir smeizdamas oponentus, todel naturalu, kad atsirado poreikis duoti atkirti, pats Puteikis puikiai oponuoja kitiems politikams, neseniai atsirado judejimas, kuris teoriskai pasisako pries visu potikimu blogus darbus. Kasdien tokiu svetainiu ir reiskiniu vis dauges, nes visuomene aktyveja, svarbu nesustoti, todėl p. Vilija raginame ir jus imtis iniciatyvos. Aciu, kad mus skaitote.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, prajuokinote,,,visuomenininkai, pilietininkai" opozicionieriai.Patys save demaskavote, atsakydami į mano komentarą, tad nebesate anonimiški.
    DėL Naglio Puteikio, kaip politiko veiklos, kaip suprantu, Jums nepatinka, kad Jis ,,...puikiai oponuoja...". Man nežinoma Jūsų patirtis ar teorinės žinios apie buvusią Lietuvoje politinę sistemą, bet patikėkite, didelis pavojus gresia visuomenei, kai politikai priima sprendimus vienbalsiai. Tik per konfliktus aptinkama tiesa, judama į priekį. Nepažįstu N.P., nežinau, gal kartais ir ,,perlenkiama lazda", bet labai norėčiau, kad Klaipėdoje neatsirastų kokių nors ,,šustaukininkų" judėjimo. Būtinas visuomenės aktyvus dalyvavimas šalies gyvenime, kaip atsvara politikams. Sveikintinos Jūsų iniciatyvos. Kontroliuokite, kritikuokite, bet pagrįstai, kultūringai. Gerbkime vieni kitus dar ir dėl to, kad esame klaipėdiečiai. Neperimkime ,,Šustauskininkų" bendravimo stiliaus, palikime jį įkūrėjams.
    Šaunuoliai, kad Jums ,,nepalankaus" komentaro neištrynėte, o diskutavote. Ačiū.
    Pagarbiai, Vilija

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas4/2/11 14:39

    Gerb. p. Vilija, mes visada uz diskusija, turime itarimu, kad N.Puteiki pazistate ir neblogai, nesutinku, kad "per konfliktus" einama prie tiesos, per diskusija, taip, o konfliktus reikia spresti. Del Sustauskininku, tai N.Puteikis puikiai uzpildo sia nisa Klaipedoje, o N.Puteikis butu labai naudingas Klaipedai ir Lietuvai, jei savo energija ir intelekta nukreiptu ne destrukcine, o kurimo kryptimi, taciau matyt kurti nesityciojant is kitu jam sunkiai sekasi, gimes sliauzioti, skraidyti negali :)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gerbiamieji, kaip supratau, skiriasi sąvokos ,,konfliktas" samprata. Lingvistiniu požiūriu konfliktas - priešingų interesų ar jų reiškėjų susidūrimas, susikirtimas, sankirtis. Aš nemanau, kad konfliktas yra neigiamas reiškinys. Neretai jo pasekmė būna ne destrukcija, o konstruktyvus reiškinys. Jūsų įtarimai, kad pažįstu Jūsų portalo herojų, nepagrįsti. Žinau kad mieste turime tokį politiką ir tik tiek. Iš viešoje erdvėje skelbtinos informacijos susidariau įspūdį, kad Jis yra principingas, iniciatyvus, Jo ,,pilna" visur. Neneigsite, kad tai politikas, kuris tiek dažniausiai giriamas, tiek dažniausiai keiksnojamas. Jei jį neblogai pažinočiau, tvirtai dėstyčiau Jo charakteristiką. Dabar tik dalinuosi nuomone, kurią suformavo domėjimasis miesto politikais.
    Akivaizdu, kad sunkiai valdote įniršį ant minimo politiko. Emocijos ima viršų, metaforos patvirtina, kad susiduriama su destruktyviu reiškiniu- pykčiu. Todėl pritariu Jūsų minčiai - savo energiją, intelektą VISI nukreipkime gėrio kūrimo kryptimi.
    Nuoširdžiai,
    Vilija

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonimiškas21/2/11 12:01

    Gerbiu ir balsuosiu. Nesu tos partijos gerbėjas, bet pažinusi šį Žmogų, negaliu nebalsuoti. Už jo nestovi Korporacijos vyrai.Jis DORAS, tokių dabar nedaug. Ir jei ne visus jo veiksmus pateisinu, gerbiu už pasiaukojamą darbą Rinkėjui

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonimiškas27/2/11 01:41

    tikiuos, kad jis taps meru.O jūs toliau galėsit ant jo lot....

    kaip gerai, kad šuns balsas į dangų neina

    AtsakytiPanaikinti