Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. lapkričio 8 d., pirmadienis

Naglis Puteikis taktiką "PRIEŠ" ir tarnybines pareigas pradėjo naudoti savo rinkiminėje kampanijoje

Naglis Puteikis jau pradėjo naudotis savo tarnybinėmis pareigomis rinkiminėje kovoje. Jis nededa suderinimo parašo ant Danės krantinių rekonstrukcijos užbaigimo akto. Kaip žinia, šių krantinių rekonstrukcijos užsakovas yra Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, kuriai vadovauja N.Puteikio politinis oponentas liberalas Eugenijus Gentvilas. Ne paslaptis, kad abu politikai kelia aukštus uždavinius būsimuose savivaldos rinkimuose. Abu įvardinami kaip galimi kandidatai į miesto merus. Todėl jau spaudoje kalbama apie tai, kad N.Puteikis ieško, kaip galėtų prikibti (kompromatas) prie E.Gentvilo vadovaujamos įstaigos krantinių ir delsia su savo "autografu".
"Fanai" mano, kad jau prasidėjus oficialiai rinkimų kampanijai ir tai yra akivaizdus viešų ir privačių interesų konfliktas. Todėl N.Puteikis turėtų nusišalinti nuo savo tiesioginių pareigų rinkimų kampanijos metu, kad negalėtų jomis piktnaudžiauti.





Autografų nedalija ("Vakarų ekspresas" 2010 lapkričio 8 d.)

Uosto direkcijai priklausančios Danės upės krantinių atkarpos rekonstrukcija baigta šiemet rugsėjo 29 d. Spalio 13 d. iškilmingai susirinko valstybinės komisijos nariai priimti objekto. Paaiškėjo, jog to negalima padaryti, nes trūksta Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio skyriaus vadovo Naglio Puteikio parašo. Paskui komisijos nariai rinkosi dar kelis kartus, skambino ponui Puteikiui. Šis sakė priekaištų neturįs, atvyksiąs pasirašyti. Tačiau iki šiol neatvyko. Pats Uosto direkcijos vadovas Eugenijus Gentvilas skambino garsiam paveldosaugininkui dviem telefonais net tris kartus, bet šis neatsiliepė, ir iki šiol jo parašo nėra.

Be reikalo Uosto direkcija rauda ir gaudo N. Puteikį. Juk dar nė mėnuo nepraėjo! Štai Klaipėdos miesto savivaldybei labiau nepasisekė - pasukamojo tiltelio valstybinei komisijai ji negali priduoti nuo birželio, nes irgi trūksta to paties parašo.
Galbūt šis politikas tiesiog labai užsiėmęs ir neturi laiko parašus dėlioti - juk rinkimai ant nosies. O gal jis ieško įkalčių, kad galėtų nustebinti miestą, pareikšdamas, kaip blogai šie objektai pastatyti, pažeidžiant visus, ne tik paveldosaugos, įstatymus. Arba laukia, kol jie sugrius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą