Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Naglio Puteikio vadovaujamai institucijai gali būti iškelta baudžiamoji byla

Naglis Puteikis, veikėjas, kuris nori būti Klaipėdos meru, gyvena savo susikurtame pasaulyje, jis pasirodo nevykdo neskundžiamos teismo nutarties. Jei jau Nagliui Puteikiui negalioja institucijos, Lietuvoje vykdančios teisingumą, nutartys, tai kas gali sustabdyti šį monstrą. Dar bus bandoma spręsti klausimą su antstoliu, vėliau gali būti iškelta ir baudžiamoji byla. Bet komentuoti nėra ką, tas žmogus nepakaltinamas.


"Vakarų ekspresas" Giedrė Norvilaitė

"Nutartis prilygsta įstatymui"Darius ANUŽIS, UAB "Investicijų kvadrantas" direktorius

Įsiteisėjusi neskundžiama teismo nutartis prilygsta įstatymui. O ponas Puteikis parodė, kad jis yra aukščiau įstatymo, aukščiau teismo. Jis išrinktas į miesto Tarybą, bet jam įstatymai ir teismo nutartys negalioja.
Pasitarėme su advokatu ir ketvirtadienį iš pat ryto kreipsimės į Vyriausiąjį administracinį teismą dėl vykdomojo rašto išdavimo. Per 14 dienų antstolis turės įvykdyti teismo nutartį. Jei KPD nepasirašys, pirmą kartą skiriama bauda iki 1 000 litų, o nevykdant ir toliau gali būti iškelta baudžiamoji byla.

 Nagliui Puteikiui šis "Vaivos" vaizdelis daug gražesnis ir puošia miestą, nei nauji stikliniai pastatai

Uostamiesčio sklypo, kur veikia buvusiame "Vaivos" kino teatre įsikūręs "Čili kaimas", detaliojo plano tvirtinimo epopėja stebina jau net visko mačiusią Klaipėdos savivaldybės Nuolatinės statybos komisiją. Nepaisant teismo įpareigojimo detalųjį planą suderinti, trečiadienį vykusiame komisijos posėdyje paveldosaugininkų palaiminimo taip ir nesulaukta.

"Pirmas toks atvejis", - komentuodamas tai, jog teismas savo nutartimi įpareigojo Kultūros paveldo departamento (KPD) Klaipėdos teritorinį padalinį suderinti sklypo Herkaus Manto g. 11 detalųjį planą pagal dar 2006-aisiais išduotas sąlygas, kraipė galvą vyriausiasis miesto architektas Almantas Mureika.
"Precedento neturintis atvejis. Neteko girdėti, kad visoje apskrityje būtų buvę panašių bylų dėl detaliųjų planų ar techninių projektų. Galbūt pagal tai nusistovės kokia nors teisminė praktika", - antrino savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjas Gediminas Pocius.
Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas neskundžiamą nutartį statybas minėtame sklype planuojančių verslininkų bei paveldosaugininkų nesutarimų byloje paskelbė dar prieš porą savaičių. Trečiadienį vykusiame Nuolatinės statybos komisijos posėdyje laukta atomazgos, tačiau KPD Klaipėdos teritorinio padalinio vedėjas Naglis Puteikis savo parašu palaiminti detalųjį planą atsisakė.
"Teismo sprendimas įpareigoja suderinti pagal 2006 metais išduotas sąlygas, bet detalusis planas neatitinka dviejų punktų", - aiškino N. Puteikis.
Jo teigimu, parašas bus padėtas tik tuomet, kai statytojai - bendrovė "Investicijų kvadrantas" - palei Herkaus Manto gatvę suprojektuos pastatą, uždengsiantį sklype planuojamus modernios architektūros gyvenamosios bei komercinės paskirties statinius.

Komentaras
Sis faktas parodo, kad sis zmogus nepakaltinamas ir cia ne teismas turi skubiai spresti klausima, o institucija Bangu gatveje. Jo veikla yra pavojinga visuomenei ir jam paciam. Jei kas pamatysite Puteiki gatveje, skubiai skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112, nes iki kitos nelaimes tik vienas zingsnis, tai vaiksciojanti bomba.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą