Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. kovo 16 d., trečiadienis

Naglis Puteikis parduoda visas savo ir partijos "vertybes"

Nors norint kažką parduoti, reikia tai turėti. Labai abejojame, kad Naglis Puteikis turi bent sąžinę. Pasitvirtino "Fanų" prognozės, kad geriausi Naglio Puteikio partneriai ir draugai yra radikalai Rusų sąjungos atstovai Titovas ir Šeršniovas (panašu, kaip "Sraigtelis ir varžtelis" iš tarybinio multiko), kurie atstovauja Rusijos ir Gazpromo interesus. Kad būtų valdžioje Naglis Puteikis pasirengęs net sudaryti koaliciją su ideologiniais priešais: socdemais, tvarkiečiais ir Darbo partija. Valdžios ir garbės troškulys taip viską užėmė ir užspaudė, kad Naglis Puteikis pamiršo, jog po rinkimų spaudai postrigavo, kad jis "vakarietiškas politikas" ir vadovaujasi rinkėjų valia ir sutinka, kad merą turi deleguoti daugiausia rinkėjų balsų gavusi partija.
Štai jums ir nuoširdus, dėl "žmonių dirbantis" Naglis Puteikis, kuris dėl vicemero posto gali parduoti viską, net savo sąžinę.
Ar mes Jūsų neįspėjome, kad tai vilkas ėriuko kailyje. Na dabar džiaukitės, tie kurie balsavo už konservatorius.



NAGLIO PUTEIKIO SIŪLOMA KOALICIJA, KURI VALDYTŲ KLAIPĖDĄ

Į Klaipėdos mero postą siūlomas R.Cibauskas (Virginija Spurytė, "Klaipėda" 2011 03 16)


Naujas Klaipėdos meras – Rimantas Cibauskas. Tai gali tapti realybe, nes naujos uostamiesčio valdžios dėlionėje lemiamą kortą į rankas gavo vos tris mandatus miesto taryboje iškovoję socialdemokratai.
Buriasi "Permainos Klaipėdai"
Klaipėdoje R.Cibauskas buvo socialdemokratų vedlys savivaldos rinkimuose, nors nėra šios partijos narys.
Vakar trys partijų – Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Tvarkos ir teisingumo, Lietuvos rusų sąjungos – Klaipėdos skyrių atstovai pasirašė pasiūlymą, kurį įteikė uostamiesčio socialdemokratams.
Partijos siūlo, kad socialdemokratai taptų ta jėga, kuri būtų naujos valdančiosios koalicijos "Permainos Klaipėdai" branduoliu.
Už tai socialdemokratams turėtų atitekti Klaipėdos mero, savivaldybės administracijos direktoriaus postai. Jie taip pat pasirinktų, kuriam komitetui pirmininkauti ir galėtų užimti Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro bendrovės Stebėtojų tarybos pirmininko pareigas.
Šį siūlymą esą turėtų pasirašyti ir Darbo partija, todėl penkios partijos kartu turėtų 16 mandatų miesto taryboje – daugiau nei pusę.
"Mūsų pozicija aiški – esame už permainas ir miesto vadovų rotaciją. Todėl ir gimė toks pasiūlymas", – teigė Tvarkos ir teisingumo partijos rinkimų sąrašo lyderis Artūras Razbadauskas.

Derėsis su visais
Jis tvirtino, jog socialdemokratams toks pasiūlymas pateiktas, nes jie oficialiai pakviesti jungtis prie valdančiosios daugumos, kurią formuoja Liberalų sąjūdis, Liberalų ir centro sąjunga bei "Rusų aljansas".
Sykiu šios partijos turi 15 miesto tarybos narių mandatų, tad iki daugumos joms trūksta mažiausiai vieno balso. Šio susivienijimo kandidatas į merus yra parlamentaras Vytautas Grubliauskas.
"Panašu, kad būsime auksiniai balsai. Iš liberalų esame gavę žodinį pasiūlymą, o iš besivienijančių kitų partijų – raštišką. Derėsimės su visais", – teigė Lietuvos socialdemokratų partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko pavaduotoja Lilija Petraitienė.
Toks sprendimas buvo priimtas vakar vykusiame skyriaus tarybos ir prezidiumo posėdyje.

Pageidauja V.Čepo
L.Petraitienė neslėpė, jog vakar gautas trijų partijų pasiūlymas burti valdančiąją daugumą yra kur kas patrauklesnis, nei jungtis prie liberalių jėgų.
15 vietų miesto taryboje turinčios trys partijos socialdemokratams už jų paramą pasiūlė vicemero postą ir pageidavo, kad jį užimtų Vytautas Čepas.
"Aišku, kad raštiškas pasiūlymas yra patrauklesnis, nes tokiu atveju mero postas atitektų mums. Mūsų kandidatas į mero postą yra Rimantas Cibauskas. Tačiau parašyti galima, bet realybėje viskas paaiškės, kai sėsime prie derybų stalo", – teigė L.Petraitienė.
Ji vylėsi, jog derybos vyks šią savaitę ir jos pabaigoje galbūt su kuriais nors siūlytojais jau pavyks susitarti.

3 komentarai:

  1. Anonimiškas16/3/11 16:05

    Nei čia koks Cibauskas bus meru, nei Puteikis, nei Bosas, čia rozinės save pervertinančių didžiavyrių svajonės. Čepas perbėgs į liberalų bloką ir to pakaks, permainų Klaipėdoje dar reikės palaukti, o Cibauskas su kompanija tegul dar raumenis pumpuoja ir ne pelnus įmonių mažina per "sportą ir rėmimą", o realius gerus darbus tegul atlieka, tada žmonės patikės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18/3/11 09:30

    Nesamone, koks sveiko proto Cibauskas ar Bosas ar kas kitas gali noreti eiti i viena koalicija su Puteikiu, Klaipeda cype, kai Puteikis buvo opozicijoje, o kas bus, kai bus valdzioj, cia kaip duok kiaulei ragus, visa pasauli isbadys...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas18/3/11 20:08

    ne jus pasiziurekit, ne nu virsune, jie tyciojasi is manes, cia viskas aisku, cia oligarchu ir fortumo samokslas. aaa- ta ta ta

    AtsakytiPanaikinti