Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Konservatoriai išmetė Naglį Puteikį iš rinkimų

Destrukciją Klaipėdos mieste keliantis Naglis Puteikis jau tampa persona non grata - nepageidaujamu asmeniu - pačioje konservetorių partijoje. Patys konservatoriai pripažįsta, kad jis nesugeba kurti, o moka tik griauti, įnešdamas sumaištį partijos viduje. Be to yra priklausomas nuo alkoholio. Pats Naglis Puteikis dažnai pabrėžia, kad nevengia kritikuoti ir savų. Jis tai laiko savotiška vertybe ir principingumu, tačiau nieko neužsimene apie komandinio darbo naudą siekiant efektyviai įgyvendinti užsibrėžtus tikslus ir darbus. Jam rūpi tik bet kokia galimybė save pareklamuoti, tokią galimybę Naglis Puteikis mato ir artėjančiuose konservatorių partijos pirmininko rinkimuose. Tačiau panašu, kad jau ir saviškiai garsiai stuktels Nagliui Puteikiui durimis prieš nosį. Tai dar vienas antausis Nagliui Puteikiui - virtualiam "feisbukiniam" Klaipėdos merui, kuris rytais žiūrėdamas į veidrodį sveikinasi su savimi - "Labas rytas, pone mere, konservatorių partijos pirmininke, LR Seimo narį, Prezidente, Nagli", tik niekas jo  nerenka ir net prie rinkimų neprileidžia.

"Delfi"
Tuo tarpu parlamentaras Gintaras Songaila ir Klaipėdos skyriaus vadovas Naglis Puteikis, kurių netvirtinti kandidatais siūlė TS-LKD Priežiūros komitetas, prezidiumui atsižvelgus į šią rekomendaciją, liko už borto, BNS patvirtino konservatorių atstovė spaudai Estela Mažonaitė-Zinevičienė.
Kaip sakė TS-LKD Priežiūros komiteto pirmininkas Alfonsas Andriuškevičius, rekomendaciją netvirtinti G.Songailos ir N.Puteikio kandidatais priimta, nes, komiteto vertinimu, šios asmenybės nėra tokios, kurios galėtų pretenduoti į partijos pirmininko postą.
N.Puteikio kandidatūra Priežiūros komitetui pasirodė atmestina dėl incidento su policija prieš kelerius metus, kai uostamiesčio politikas neblaivus atsidūrė areštinėje. G.Songaila kritiškai vertinamas dėl jo vadovaujamos Tautininkų frakcijos partijoje veiklos.
"N.Puteikio atveju neigiamas vertinimas yra dėl jo vis dėlto ne konsoliduojančio, o maištingo būdo, ir jo skyriuje nuolat kyla įtampų, ir, pagaliau, jis yra turėjęs nemalonių problemų su teisėsaugos struktūromis", - BNS sakė A.Andriuškevičius.

N.Puteikio siūloma netvirtinti kandidatu į TS-LKD pirmininkus ("Klaipėda")

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Priežiūros komitetas siūlo konservatorių prezidiumui Klaipėdos skyriaus vadovo Naglio Puteikio netvirtinti kandidatu partijos pirmininko rinkimuose.

Jei prezidiumas atsižvelgs į Priežiūros komiteto rekomendaciją, kovojant dėl partijos lyderio posto varžysis dabartinis jos vadovas premjeras Andrius Kubilius ir partijos vicepirmininkė parlamento vadovė Irena Degutienė.

Kaip BNS sakė TS-LKD Priežiūros komiteto pirmininkas Alfonsas Andriuškevičius, toks sprendimas priimtas, nes, komiteto vertinimu, N.Puteikio asmenybė nėra tokia, kuri galėtų pretenduoti į partijos pirmininko postą.

N.Puteikio kandidatūra Priežiūros komitetui pasirodė atmestina dėl incidento su policija prieš kelerius metus, kai uostamiesčio politikas neblaivus atsidūrė areštinėje.

"N.Puteikio atveju neigiamas vertinimas yra dėl jo vis dėlto ne konsoliduojančio, o maištingo būdo, ir jo skyriuje nuolat kyla įtampų, ir, pagaliau, jis yra turėjęs nemalonių problemų su teisėsaugos struktūromis", - sakė A.Andriuškevičius.

Dabartinio partijos pirmininko premjero A.Kubiliaus dvejų metų kadencija TS-LKD vadovo poste baigiasi birželio mėnesio antroje pusėje. A.Kubilius partijai vadovauja nuo 2003-iųjų.

Komentaras
8. AS2011 04 12 21:06..Stebint Klaipėdos tarybos posėdį susidarė nuomonė ,kad N.Puteikis daugiau Rusų sąjungos Klaipėdos skyriaus pirmininkas o ne TS-LKD, nes daugiau laiko praleido ne su saviškiais,bet koncultuodamas jaunuosius rusų šovinistus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą