Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2011 m. vasario 17 d., ketvirtadienis

Naglis Puteikis - vaikščiojantis anekdotas Nr.5

Vaikščiojantys anekdotai

Rimvydas Valatka "Lietuvos rytas"
2011-02-14

Net ir žemaičiai Palangos konservatoriai jau suprato, kad vienintelis jiems likęs būdas prasibrauti į valdžią – bjaurūs anekdotai apie savo vadą A.Kubilių. Nepaisant to ir fakto, kad metai tik prasidėjo, prezidentės ir premjero protežė lipte lipa per galvas, bandydami gauti pagrindinį nominacijos „Vaikščiojantis anekdotas 2011” prizą.

Pretendentas Nr.1 – energetikos ministras A.Sekmokas.
„Mes turime aiškiai įvardyti, kokia padėtis susidarė dujų sektoriuje. Bendrovė „Lietuvos dujos” faktiškai tapo „Gazprom” filialu” – skėlė vieną ankstų rytą energetikos ministras.
Pabudome ir kelkimės? A.Sekmokas buvo paskutinis šalyje, kuris sužinojo, jog už dujas mokame daugiau nei estai, latviai ir lenkai. Bet pirmasis pasaulyje, kuris neatsistatydino dėl to, kad pramiegojo derybas dėl kainų, o liepė atsistatydinti privačios bendrovės vadovams.
Kas gali būti dar blogiau? Derybos, kurios, anot A.Sekmoko, negali būti dvišalės, o tik trišalės – tarp Rusijos, Lietuvos ir Europos Komisijos. Neteko girdėti, kaip į vaikščiojantį mūsų anekdotą reagavo Briuselis?
Pretendentas Nr.2 – Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) direktorius Ž.Plytnikas. Antras, bet tikrai ne paskutinis.
„Pirmų bandymų daryti spaudimą sulaukiau vos tapęs tarnybos vadovu. Mano, kaip piliečio ir valstybės tarnautojo, pareiga buvo nedelsiant kreiptis į teisėsaugą”, – sudrebino gaublį Ž.Plytnikas.
Bet štai jau praėjo net dvi savaitės, kai išsigandęs Ž.Plytnikas ant I.Degutienės šiltų kelių kūkčiojo, kad jis spauuudžiamas, ir ką?
Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) vadas Ž.Pacevičius sako, kad jokio skundo iš Ž.Plytniko jis negavo. Ir prokuratūra negavo. Nunarinęs galvą Ž.Plytnikas paaiškina: „Kreipiausi į vieną operatyvininką.”
Tik nekikenkite ir nesukiokite piršto prie smilkinio. Ž.Plytnikas yra novatorius, pritaikantis tautines „blato” tradicijas valstybei skaidrinti.
Išties kodėl VPT turėtų kreiptis į STT, jeigu ponas Žydrūnas gali privačiai kreiptis į agentą Peletrūną ir tyliai sutvarkyti reikalą?
P.S. Būtina atkreipti dėmesį į A.Sekmoko ir Ž.Plytniko žvilgsnius ir veido išraišką. Tarsi du liūdnojo vaizdo riterio klonai. Ne tik dėl Šv.Valentino į galvą lenda įkyrus priedainis: „Tik nieks nemylėjo manęs.”

Pretendentas Nr.3 – generalinis prokuroras D.Valys.
Sausio 25-ąją Generalinė prokuratūra raportavo prezidentei apie įvykdytą prokuratūros reformą. Bet kodėl tada sausio 31-ąją D.Valys jau be jokių raportų panaikina visus savo įsakymus dėl „reformos”?
Kikenant seniesiems prokurorams, Akmenės rajone D.Grybauskaitės atkastas teisės „genijus” prokuratūrą spėjo „reformuoti” pagal Viešojo administravimo įstatymą. Tik po „reformos” D.Valys sužinojo, kad jo vadovaujama įstaiga veikia pagal Prokuratūros įstatymą.
Tokio anekdoto dar nebuvo. Tik ar galime tyčiotis iš D.Grybauskaitės rankinės prokuroro, jei prezidentė savo patarėjos S.Cirtautienės lūpomis pirmoji ir vienintelė šalyje iškart išgyrė D.Valio „reformas”?

Pretendentas Nr.4 – konservatorius A.Anušauskas ir jo CŽV kalėjimų paieškos tarnyba, kurią į miltus sumalė prokuroro M.Dūdos tyrimas.
Jei CŽV kalėjimų surasti nepavyko, bet jie galėjo būti įrengti dviejose vietose, ar negalėjo CŽV kalėjimas būti ir dar kur nors kitur? Taip, vadovaujantis istorijos daktaro A.Anušausko moksliniu kalėjimų paieškos metodu, galima įrodyti, kad CŽV kalėjimas galėjo būti įrengtas visur, kur tik yra rūsys, belangė ir šarvinės durys.

Pretendentas Nr.5 – Klaipėdos konservatorių vedlys rinkimuose N.Puteikis.
Ne nacionalinio lygmens tai kandidatas? Kaip čia pasakius. Jeigu didžiausia valdančioji ES narės partija trečiame pagal dydį šalies mieste skyriaus vadovu laiko bičą, kuris buvo įkištas į cypę atšalti už tai, kad naktį triukšmavo bei daužė kaimynų automobilius, kas tai, jeigu ne dar vienas vaikščiojantis anekdotas?

Daugiau anekdotų apie Naglį Puteikį


(anekdotai 1), (anekdotai 2), (anekdotai 3), (anekdotai 4), (anekdotai 5), (anekdotai 6)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą