Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. lapkričio 27 d., penktadienis

Nieko nebesuprantu (arba Naglis Puteikis visiškai neprognozuojamas)

Eglė Navickienė

Vakar buvo Klaipėdos miesto tarybos posėdis. Miesto taryba svarstė labai svarbius klausimus, susijusius su savivaldybės administracijos reforma. Šiuose posėdžiuose mūsų herojus, paminklosaugininkas-supermenas Naglis Puteikis elgėsi taip keistai, kad net aš negaliu tokių jo veiksmų paaiškinti.

Pirmiausia Naglis Puteikis vienintelis iš visų miesto taryboje balsavo prieš miesto tarybos sprendimą „Dėl didžiausio leistino Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos valstybės tarnautojų ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis, pareigybių skaičiaus nustatymo“. Šiuo sprendimu savivaldybės maksimalus darbuotojų skaičius buvo sumažintas 10% . Tai labai keista pozicija, nes valdininkų skaičiaus mažinimas yra Vyriausybės politika, o ir pats politikas aktyviai propaguoja taupymą. Niekaip nesuprantu, kodėl taupymą propaguojantis politikas, staiga 180 laipsnių pakeičia savo poziciją. Bet esu įsitikinusi, kad N.Puteikis tą savo veiksmą sugebės paaiškinti.

Dar keistesnis N.Puteikio elgesys, susijęs su Melnragės seniūnijos likimu. Kai kurie tarybos nariai, svarstydami administracijos struktūrą, siūlė iš naujo įsteigti panaikintą seniūniją. Seniūnijų kūrimas visada buvo konservatorių partijos įsipareigojimas. Seimo narys, konservatorius Evaldas Jurkevičius, savo pareiškimuose šaukė, kad miestas be seniūnijos bus miestas be ateities. Už seniūniją mūru turėjo stoti ir N.Puteikis

Kai atėjo laikas žodžius paversti darbais, N.Puteikis pasielgė kažkaip keistai. Keliomis kombinacijomis jis pasiekė, kad seniūnijos sugrąžinimo klausimas nebūtų balsuojamas vakar dienos posėdyje. Kaip teigia politikos žinovai ir seni tarybos salių vilkai, būtent tuo sprendimu buvo galutinai palaidota Melnaragės seniūnija. Tiesiog tuo metu tarybos nariai buvo pasirengę palaiminti bet kokį smulkų pakeitimą. Taip buvo vėl sugrąžintas aplinkos kokybės skyrius, o beveik vien asmeninėmis tarybos nario K.Gabšio pastangomis, jaunimo koordinatorius buvo „pakeltas“ pareigose, nes nuo šiol bus pavaldus tiesiogiai administracijos direktoriui. Kodėl Naglis Puteikis norėjo nukelti balsavimą dėl seniūnijos, man labai sunku suprasti.

Tarybos darbo veteranai pasakodavo, kad N.Puteikis posėdžių salėje niekada nebuvo nuoseklus. Vienu metus jis sugebėdavo pareikalauti ir didesnių atlyginimų ir mažesnių išlaidų. Bet paskutinieji Puteikio balsavimai, jau iškrenta už bet kokių ribų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą