Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

Palaikome Naglio Puteikio "šiukšlių politiką"

Naglis Puteikis šį šeštadienį kaip tikras politikas išėjo į gatves - susitikti su liaudimi. Jis dalyvavo Klaipėdoje vykusiame mitinge prieš valdžios vykdomą politiką. Ne tik dalyvavo, bet ir kalbą užsilipęs ant "bačkos" rėžė.
Keistoka ta Naglio pozicija visus kritikuoti. Dar keisčiau, kad jis pasisakė mitinge, nukreiptame prieš savus - konservatorius. Tiesiog tikslas pateisina priemones - Naglis Puteikis vėl gavo tribūną, vėl cituojamas spaudoje.
Šioje vietoje norėtume palaikyti Naglį Puteikį, taip Jūs neapsiskaitėte... PALAIKYTI jo išsakytas mintis dėl šiukšlių rinkliavos Klaipėdoje ir kituose šalies miestuose. Mokestis, kuris šiandien yra renkamas nuo buto ploto, yra ne tik socialiai neteisingas, tačiau, mūsų nuomone, žalingas gamtai. Šventa tiesa, kad už paslaugą reikia mokėti tiek, kiek ja naudojiesi. Tačiau dar blogiau yra tai, kad tokia tvarka visiškai neskatina atliekų rūšiavimo. Iki atidarant naujus sąvartynus tik ir buvo kalbama, kad einame į ES, kur visi rūšiuoja ir perdirba atliekas. Tačiau kai tik sąvartynus pastate, įvedė tiesiog rinkliavą. Paskaičiavo kiek yra "kvadratinių metrų" ir kaip juos reikia apmokestinti, kad surinkti reikiamą kiekį pinigų. Tai absurdas, kuri reikia išgyvendinti ir čia Nagliui pritarsime... jei jis sugebės esamą tvarką pakeisti, pirmas geras darbas į jo taupyklę... Pirmyn Nagli...Ir dar gerai būtų apsieiti be apeliacijos į tą tikslinę rinkėjų grupę "bėdžiams ir našliams". Kai darai gerą darbą, nereikia reklamuotis, tiesiog reikia jį padaryti, o tas, kam jis skirtas, tai būtinai įvertins...O jei ir neįvertins, geras darbus juk vis tiek liks...

Mitinguotojai: valdžia turi tarnauti žmonėms! ("Klaipėda" lapkričio 9 d., Daiva Janauskaitė)

Nors renginys vadintas Žemaitijos mitingu, dauguma aikštėje susirinkusių žmonių buvo garbaus amžiaus klaipėdiečiai. Jie audringai sveikino "Jungtinio demokratinio judėjimo" (JDJ) pirmininką Kęstutį Čilinską.

"Pagrindinis tikslas dabar - rinktis ir spręsti tautos klausimus. Piliečiai išrinktiesiems tapo tarnais, su kuriais niekas nesiskaito. Turime priversti valdžią tarnauti žmonėms! Rengsime susirinkimus, ruošime įstatymų projektus, reikalausime tiesioginės piliečių valdžios! - deklaravo teisininkas K.Čilinskas.

Minioje žmonės kalbėjo, kad JDJ pirmininkas turbūt yra vienintelis nesusitepęs politikas.

Mitingo metu į susirinkusiuosius kreipėsi Klaipėdos miesto ir apskrities profesinės sąjungos pirmininkas Edvardas Šalkauskas, Sąjūdžio aktyvistas Dionyzas Varkalis. Uostamiesčio politikas Naglis Puteikis ragino klaipėdiečius kovoti už savo teises ir reikalauti iš miesto vadovų konkrečių sprendimų.

"Niekur nėra tvarkos, kad gyventojai už šiukšles mokėtų pagal tai, kiek gyvenamojo ploto užima. Taip yra tik pas mus, tačiau tokia tvarka liečia tik paprastus žmones ir skaudžiausiai kerta bėdžiams bei našliams, - tvirtino N.Puteikis. - Turėtume reikalauti, kad vietos tarybos nariai atsisakytų išmokų kanceliarinėms išlaidoms. Kur išleidžia šiuos pinigus, neatsiskaitoma. Mokesčiai nemokami. O rinkėjai pas išrinktuosius, švaistančius pinigus, negali patekti. Mūsų reikalavimai bus išgirsti tik tada, kai kiekvienas į protesto akciją atsives dar bent po penkis kaimynus!"

Mitingo dalyviai pritarė K.Čilinsko keliamiems reikalavimams veržti diržus oligarchams, o ne studentams ir pensininkams; korupcinius LEO ir VST privatizavimo sandorius paskelbti niekiniais ir grąžinti valstybei šį kapitalą; panaikinti senaties terminą ekonominiams ir korupciniams nusikaltimams; įkurti piliečių renkamą valstybės tribunolą korumpuotiems politikams ir pareigūnams teisti.

Mitingas užtruko mažiau nei valandą. Po savaitės toks pat renginys bus organizuojamas Šiauliuose.

Komentarai
Mitingas Mitingauskas2009 11 08 23:18..Joooooooo, Puteikis kietas. Mitinguoja prieš savo partijos valdžią. Stebiuosi kodėl jo dar nepraspyrė iš konservatorių partijos. Įtariu, kad jis kokio rimto kompromato prieš Kubilių, Razmą ir kitus konservų vadus turi.

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11/11/09 09:39

    Jo, girdėjom pries tris metus Puteikis svaiciojo apie vieninga atsiskaitymo uz komunalines paslaugas knygele, dabar dar viena utopine ideja, tegul jis nors viena savo propagandini pareiskima igyvendina, tada bus apie ka kalbeti.

    AtsakytiPanaikinti