Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2010 m. lapkričio 3 d., trečiadienis

"Žmogus NE" (Naglis Puteikis) sako NE pasukamam tilteliui

Niekam nepaslaptis, kad gauti N.Puteikio, save vadinančio paveldosaugininku, parašą yra labai sudėtinga. Apie tai, kokius kryžiaus kelius reikia praeiti, sklinda net legendos. Kai Puteikis būna kokioje nors komisijoje, dešimt žmonių gali pasisakyti UŽ sprendimą vienu ar kitu klausimu, tačiau N.Puteikis būtinai pasisakys PRIEŠ, sugalvodamas visokių būtų nebutų priežasčių, ar tiesiog be priežasties, dėl savireklamos ir savo EGO patenkinimo, apie dar vieną "Žmogaus NE" akibroštą šiandien rašo www.ve.lt ir

http://www.kl.lt/

Pilies tiltelio restauravimo pabaigai trūksta N.Puteikio parašo

Klaipėdos pilies tilto restauravimo darbai priartėjo prie pabaigos. Tačiau galutinai užbaigti procedūrų, užtrukusių daugiau nei dvejus metus, Klaipėdos miesto savivaldybė vis dar negali.

Unikalaus pasukamo tilto rekonstrukcija prasidėjo pernai rugpjūtį, gavus Kultūros paveldo departamento leidimą atlikti kultūros paveldo objekto tvarkymo darbus.
Bendrovė "Hidrostatyba“ restauravimo darbus baigė šiemet birželį.


"Vakarų ekspreso" nuotr.

Rugpjūčio 12 dieną Kultūros paveldo departamento direktorė Diana Varnaitė pasirašė įsakymą, kuriuo paskyrė statinio pripažinimo tinkamu naudoti komisiją, o jos pirmininku – departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vedėją Naglį Puteikį.
Komisija turėjo pastabų, tačiau po diskusijų ir svarstymų visi jos nariai statinio pripažinimo tinkamu naudoti aktą pasirašė. Savo parašo nepadėjo tik komisijos pirmininkas N. Puteikis.
Daugiau nei savaitę jis savivaldybei nepateikė jokių motyvų, kodėl delsia pasirašyti dokumentą, teikti jį departamentui registruoti ir taip pagaliau užbaigti pasukamo tilto atnaujinimo darbus.
Klaipėdos pilies tiltas įrengtas 1855 metais. Tai vienintelis tokio tipo Baltijos pajūryje iki šių dienų išlikęs pasukamas tiltas, kuris yra įrašytas į valstybės saugomų kultūros vertybių registrą.

Ir dar keli iš daugelio N.Puteikio PRIEŠ

PRIEŠ 1

PRIEŠ 2

PRIEŠ 3

PRIEŠ 4

Komentarai
Baras2010-11-03 15:58

Geriausias variantas, jo paaiškinimas, jog neleidžia įrengti varikliuko tiltelio pasukimui, nes jam niekas neparodė, kokiu būdu bus įrengtas stabdymo mechanizmas ir kaip jis bus stabdomas. Ir visa tai daroma tokia protinga veido išraiška, jog niekam nekyla abejonių, jog ne paminklosaugos tai reikalas, o ir ne jie specialistia galinyts įvertinti technines "tiltelio stabdymo galimybes". Todėl ir sukinėja pas mus kaip viduramžiais tą tiltelį, Naglis yra tragedija bet kokiam statybininkui - patikėkit. Priklausau konservatoriams, tačiau pasakysiu kaip savo nuomonę - neabejoju, jog jis puikus demagogas, o vat dėl jo kompetencijos tai abejoju.

Putekiui2010 11 03 16:16..Logika geležinė, nepasirašau dėl tiltelio, nes Taraškevičiau hebra kitus projektus sudirbo... balos Tiltu gatveje ir t.t, bredas kazkoks,
ne sitas straipsnis rinkimu kampanija, o visa N.Puteikio veikla Klaipedoje yra rinkimu kampanija, nes jis nieko kioto ir nedirba, karta jau sakiau, kad su Puteikiu galima susidoroti tik ji visiskai ignoruojat, reiktu, kad visa ziniasklaida susitartu ir nekur jo nebeminetu, tada jam kaip politikui butu sakes, politikos lavonas, Nagli, eik geriau dirbti, ka cia momentarus rasineji.... tavo parasu truksta ant kruvos dokumentu

 Aišku2010 11 03 16:16..Puteikis nepasirašo, nes neturi laiko. Jis labai užsiėmęs - nuolatos rašo komentarus visokiems straipsniams :)))))))

2 komentarai:

  1. Anonimiškas23/11/10 17:55

    As dar galvojau balsuoti uz klp konservatorius... bet pasiskaitinejas supratau, kad per daug myliu klp, kad tokius kenkejus rinkciau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas24/11/10 11:24

    Uz Puteiki gali balsuoti tik zmones nemastantys ir nesinaudojantys internetu :)) kitaip tariant lochai

    AtsakytiPanaikinti