Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. lapkričio 24 d., antradienis

Naglis Puteikis muša moteris

Kol politikai svarsto ką daryti su Nagliu Puteikiu, duoti jį į teismą ar ne, dėl akivaizdžiai kenkėjiškos veiklos miestui, paprasta liaudis nėra tokia drovi ir turi savo metodus, kaip kovoti su tokio plauko radikalais - tiesiog reikia išmesti juos už durų.
Taip atsitiko gyvenamųjų namų bendrijos "Upė" narių susirinkime, kurs Naglis Puteikis nebūdamas bendrijos nariu, buvo nepageidaujamas svečias (Mūsų jau anksčiau paskelbtas PERSONA NON GRATA). Tiesa Afganistano karą praėjusį ir dažnai mėnulio fazių įtakojamą Puteikį nėra taip lengva išprašyti už durų. Gležna moteris, bendrijos pirmininkė Gražina Korsakė, tai pabandžiusi padaryti, gavo grubiai atgal, todėl prireikė net dviejų augalotų vyrukų, kad atsikratytų nepageidaujamo svečio. Tokio Naglio Puteikio "demokratiškų principų" nepaisymo radikalusis politikas negalėjo pakęsti ir apskundė moteriškę, kad jam sulaužė pirštą. Gaila, kad tik pirštą, dėl didesnio efekto galėjo ką rimčiau susilaužyti. Dabar laukia ilgi ginčai, tačiau mušeika Naglis Puteikis prie tokio dėmesio jau yra pripratęs ir jaučia net malonumą. Panašu į tai, kad Naglis Puiteikis vis daugiau pradės rodytis ne aktualijų spaudos puslapiuose, o kriminalų....

N.Puteikiui - nemalonumai dėl smurto prieš moteris ("Klaipėda", 2009 lapkričio 24 d.Virginija Spurytė)

Šiandien Klaipėdos merui Rimantui Taraškevičiui atsiųstas prašymas apsvarstyti ir įvertinti N.Puteikio elgesį. Tokį prašymą pateikė daugiabučių namų savininkų bendrijos (DNSB) valdybos pirmininkė Gražina Korsakė.

Moteris rašte teigia, jog N.Puteikis trukdė penktadienio vakarą vykusiame bendrijos narių susirinkime. Todėl politiko buvo paprašyta palikti salę, bet jis esą nepakluso, o pradėjo grasinti, kad pirmininkei blogai baigsis.

Spręsti konflikto buvo iškviesti ir policijos pareigūnai, tačiau N.Puteikis neva nepakluso ir jiems. Tarp N.Puteikio, bendrijos narių ir policijos pareigūnų, anot G.Korsakės, kilo susistumdymas, per kurį politikas moteriai esą spyrė į koją, o bendrijos buhalterei alkūne trenkė į paširdžius.

N.Puteikis tikino, jog dalyvauti bendrijos „Upė“ susirinkime jo paprašė viena gyventoja. „Net nepaprašė, o raštu parašė įgaliojimą, nes esą pirmininkė ją muša, todėl moteris bijo dalyvauti susirinkime. Į jį nuvykau kartu su antstoliu, kurio paprašiau fiksuoti susirinkimo eigą. Tai, matyt, ir nepatiko pirmininkei“, - savo versiją dėstė N.Puteikis.

Jo teigimu, pirmininkei lojalūs bendrijos nariai politiką ėmė grūsti iš salės lauk, partrenkė ant grindų. Krisdamas N.Puteikis neva susitrenkė alkūnę ir susižalojo pirštą.

Kas iškvietė policiją? „Tie žmonės, kurie buvo pasikvietę mane į susirinkimą. Jie visą veiksmą nufilmavo mobiliaisiais telefonais. Vėliau 2-ajame policijos komisariate parašiau pareiškimą ir nuvykau pas medikus, kad mane apžiūrėtų. O moterų, kurios kaltina, kad joms trenkiau, nė pirštu nepaliečiau“, - N.Puteikis tvirtino, kad prieš jį buvo panaudotas smurtas.

N.Puteikio elgesį po savaitės svarstys politikų Etikos komisija. Jos pirmininkė Alina Velykienė teigė mačiusi merui atsiųstą raštą ir neabejoja, kad šį konfliktą ir N.Puteikio elgesį reikia svarstyti artimiausiame komisijos posėdyje.

KOMENTARAI

saunuole2009 11 24 09:54..pirmininke uzmyne bobulems kurios vagia is kaimynu elektra, dar ir uzmete gerai - nesusiturejo, tai dabar turi vargo! dar visokie politikeliai i pagalba puola nemastantys toms kluikoms. kaip jis elgesi susirinkime - geda!!! ir tokie pas mus valdzioj... naujos veiklos iesko uztat ir atsivilko su draugeliu, jaucia kad tuoj is visur bus ismestas, bando prie renovaciju pasisildyt...

joo 2009-11-24 10:59 tam kad normaliai ivyktu susirinkimas reikejo visas siuksles lauk ismest, o kas trainiojosi aplik langus? ogi tas kas puteiki pasikviete cirkui surengti!

3 komentarai:

  1. Anonimiškas24/11/09 14:07

    Puteikis musa visus, grasina net policininkams, prisimenate kaip policininkus zadejo is darbo atleisti, kai buvo girtas supakuotas svetimoje masinoje. Jis nepakaltinamas, tuoj eis i gatve vaiku musti

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas28/11/09 12:04

    O po langais ne trainiojasi, o stovejo pagyvene sio namo gyventojai, kurie bijojo eiti i G.Korsakes susirinkyma! Bijojo kad Korsake eilini karta pazemins ir isvadins debilais. Kazkada, pries 20 metu sitie gyventojai, draugiskai ir su entuziazmu sodino medelius ir krumus aplink nama. Bet, atejus G.Korsake i bendrijos valdybos pirmininkes vieta, sitie medeliai, Korsakes paliepimu, be gyventoju sutikymo buvo israuti. Vat tada ir prasidejo gyventoju pasipiktimas. Tokiais "GERAIS" darbais garseja G. Korsake...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas1/12/09 11:54

    akimis pamatę filmuotą medžiagą apie tariamą N. Puteikio siautėjimą.

    Peržiūrėję filmuotą medžiagą visi Etikos komisijos nariai nusprendė, jog N. Puteikis nebuvo nei agresorius, nei provokatorius, o veikiau auka. Vienbalsiai nuspręsta, kad šis politikas etikos normų nepažeidė.

    "Tas žmogus, kuris kreipėsi į mūsų komisiją, yra neteisus ir kompromituoja Tarybos narius", - po posėdžio pareiškė minėtos komisijos pirmininkė Alina Velykienė.

    AtsakytiPanaikinti