Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 9 d., penktadienis

Naglis Puteikis ir Dalia Žukienė - puiki pora iš (ar dėl) REIKALO...

Matydamas, kad į jo paistalus niekas jau nebekreipia dėmesio, Naglis Puteikis pasitelkė prieš dešimtmetį iš Klaipėdos savivaldybės išmestą valdininkę Dalią Žukienę, kuri po to, kai buvo išmesta iš valdiškos kėdės, labai greitai tapo visuomėnės veikėja "Žalia banga".

Lyg pati būtų dariusi tyrimus ar ragavusi vandenį Pilies uostelyje, ji susikvietė visas įmanomas instancijas ir paklausė, kas be jos leidimo leido kasti dumblą pilies uostelyje. Kaip žinia, pirmas dėl to kipšą sukėlė Naglis Puteikis.

Šiandien apie tai rašo "Klaipėda", kurią N.Puteikis, kaip kaulą pakišdamas didžiąją konservatorę Dalią Žukienę, tiesiog suvedžiojo (o gal atsikeršijo už praeities išpuolius)...


Klaipėda nori žinoti, kas guli Danėje (Dienraštis "Klaipėda" spalio 9 d.)

Klaipėdoje visuomenės atstovai dėl skandalingos dumblo kasimo istorijos Jachtų uostelyje specialistų pareikalavo pasiaiškinti.


Nevyriausybinės organizacijos "Žalioji banga" pirmininkė Dalia Žukienė tvirtino, kad tokio susitikimo tikslas – pareikalauti specialistų paaiškinti, kodėl sunkiaisiais metalais užterštas dumblas miesto centre buvo kilnojamas iš vienos vietos į kitą. Susitikime dalyvavo savivaldybės atstovai, aplinkosaugininkai, darbus atlikusios įmonės atstovai.

Taip, D.Žukienei, kaip ir N.Puteikiui viskas jau aišku... užteršta sunkeisiais metalais.... retorika taip pat jau kažkur girdėta .....PAREIKALAUTI...
o kodėl ne naftos produktais užteršta ar šiaip metalo laužu...?

Dar labai smalsu, kodėl visada garbės ir pripažinimo trokštanti Dalia Žukienė prieš dvejus metus viešai skalbusi partijos naktinius marškinius ir į šuns dienas dėjusi Naglio Puteikio veiklos metodus, dabar jau vėl "draugė".... Matyt pinigelių kvapas vilioja visus "maitėdas".

Priminsime poros metelių istoriją:

Prieš N. Puteikį - kolegų demaršas , "Vakarų ekspresas", Denisas Nikitenka, 2007 m. Spalio 30 d.

Tėvynės sąjungos Klaipėdos miesto skyriaus pirmininko, uostamiesčio Savivaldybės tarybos nario Naglio Puteikio veiklos metodais ėmė piktintis jo kolegos partinėje struktūroje.
Nepasitenkinimo išraiška - vakar oficialius pareiškimus dėl pasitraukimo parašė konservatorių uostamiesčio skyriaus Pajūrio, Marių ir Danės grupių seniūnai: Rytas Kaminskas, Julijonas Mikalauskas ir Dalia Žukienė. Kiek anksčiau tai padarė Baltijos grupės vadovas Rimvydas Dirgėla.
"Neigiama N. Puteikio veikla, partijos narių suskaldymas. Prasidėjus jo autoritariniam valdymui, mes nebegauname jokios informacijos ir nieko nebegalime paaiškinti žmonėms, kurie taip pat labai nepatenkinti. Nebėra ryšio tarp eilinių partijos narių ir vadovybės. Blogai, kad skyriaus pirmininkas savo asmeninius reikalus sutapatino su partijos", - vakar sakė D. Žukienė.
Besitraukiantieji neslėpė, kad kantrybės taurę perpildė prieš savaitę įvykę partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko rinkimai, kuriuose dar vienai dvejų metų kadencijai perrinktas N. Puteikis.
Klaipėdos konservatoriai R. Kaminskas, J. Mikalauskas ir D. Žukienė į opoziciją partijos skyriuje nutarė trauktis dėl jiems nepriimtinų N. Puteikio veiklos metodų
Uostamiestyje yra 573 konservatoriai, o už N. Puteikį balsavo tik 214. Patys matote, koks procentas jį palaiko", - tikino R. Kaminskas.

Po šio žingnio N.Puteikis su kolegomis neliko skolingi (švelniai tariant). Internete pasipylė štai tokie epitetai ant Dalios Žukienės ir jos kolegų:


.x, 00 metų. 2007-10-30 22:51
....Slyksciausi cia yra zukiene ir kaminskas. z.ukiene yra reto kvailumo moteriska, o kaminskas pagrindinis destruktorius. mikalauskas tai dar ten puse velnio,  .....(Pagal naktinį komentaro rašymo laika, tai šitas gali būti paties Naglio)

konservas 2007-10-30 13:11
Klimaksinė zukienė, baigianti save viena sodo namelyje uzsisantykiauti; homoseksualusis blondinas kaminskas, nebesusirandantis sau blue boy partneriu; ir ka gi pas juos veikia treciasis klounas?


Vargas 2007-10-30 11:31
visiems, kuriems teko liūdna dalia dirbti su Žalia Dalia.Pirmą pusmetį trykšta energija ir idėjomis, o antrą pusmetį kažkas žmoguje persijungioa. Išlenda pyktis, net sakyčiau neapykanta. prisikentėjom savivaldybėje. dabar matau, kad visur daliai tas pats. Ar nereikėtų Daliai pačiai peržiūrėti save, kažkas juk netaip, jei visur išeini su triukšmais ir pykčiais. Gal vieniša, gal dėl to, ar kažkas viduje susijaukę.

kuku 2007-10-30 09:37
O geras, beždžionių ir gyvačių cirkas. Tikras gyvasis kampelis su Žukiene priešaky.

ina 2007-10-30 09:24
Apsaugok viešpatie nuo Žukienės, bjauri intrigantė, galėtu vaikaičiais jau rūpintis, bet kiek žinau ir savo šeimos atsisakė, pavydi visiems, manau skaudu, kad paseno, o metu nebesugražinsi, ar ne, daliut.

Daktaras 2007-10-30 09:01
Poniai Žūkienei klimakso sindromas ir senatvės negalia laikas susimastyti apie poilsį pačiame puikiausiame sosdo namelyje.

Jonui 2007-10-30 08:47
Teroristų partija (Al Ką Ėda): blondinas Kaminskas - Bin Ladenas, tas kurio nepažįstu očkarikas - al Zavahiris (Bino Ladeno zamas); žalioji Dalia - savanorė arabė susisprogdintoja, tik skaros trūksta.

MATOTE, KAD N.PUTEIKIO KARIUOMENĖ PARAKO KOMENTARUOSE TURI....


O ČIA DAR NAUJESNI KOMENTARAI APIE DALYTĘ, BET N.PUTEIKIS ŠITŲ JAU NERAŠĖ...
 AK 472009 10 09 08:54..
Ar čia ne ta pati agronomė žukienė, kuri kažkadais pati savidurnybėje dirbo? Išmetė, matyt, už juodus darbelius, tai dabar su konservų vadeiva nori mūsų mylimam merui įgelti.

TA PATI....


Justas2009 10 09 13:02..
As tai prisimenu, kaip Dalia Žukienė (DIRBO KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS APLINKOSAUGOS SKYRIAUS VEDĖJA) iš Danės dugno Klaipėdos centre narų pagalba kėlė visokias šiukšles ir plovė valdiškus pinigus. Tuomet jai nereikėjo nei dugno tyrimu, nieko. Tuomet tą sukeltą dumblą tiesiog nunešė Danės srovė. Dar jau ji staiga pasidarė gamtos mylėtoja... Juokinga


Ir dar apie dumblą ir t.t.

gruntas2009 09 28 16:49..
Ar "Hidrostatyba" neparėmė konservatorių partijos per rinkimus, kad ant jos dabar taip puola Puteikis? Žinia, kieno valdžia - to ir tiesa. Kitaip Lietuvoj nebūna.

Marius2009 09 22 11:35..
Jukingiausia kad ponas Puteikis, vadovavo vienai is uosto ismoniu ir gali bui kad pats prisidejo prie sios tarsos :)

durniai lietuviai2009 09 18 10:02..
Jums būtinai reikia surasti kaltą. O įdomiausia, kad kaltu pripažįstamas tas, kuris kasė, o ne tas kuris teršė. Fantastiški durniai! Negilinkit uosto, tampykitės po teismus, o mes pinigus už krovinius ir turistus imsim.

Kol lietuviai pešasi, visas svietas dirba darbus ir geriau gyvena...