Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

Demokratijos plentvolis 2009-03-05

Sekmadienį, mūsų partijos Klaipėdos skyrius rinkosi į visuotinį susirinkimą, kuriame mūsų buvęs pirmininkas Naglis Puteikis, meistriškai suvaidino kankinį ir laimėjo skyriaus pirmininko perrinkimus. Naglis Puteikis šiame susirinkime puikiai suvaidino kankinį, surado „partijos priešus“ ir sėkmingai, naudodamasis žmonių baimėmis juos sėkmingai sutriuškino.

Man buvo baisu dalyvauti šitame susirinkime, kur žmonės, kuriuos aš gerbiau, su kuriais puikiai leidau laiką, audringomis ovacijomis sutiko Naglio Puteikio išvedžiojimus, kad aš esu parsidavęs nusikalstamam Taraškevičiaus rėžimui ir todėl, turiu būti pašalintas iš savo pareigų.

Argumentai neveikė, logika ir sveikas protas pasitraukė. Mes visi padovanojome mūsų partijos skyrių N.Puteikiui. Nuo pirmadienio mūsų partijos Klaipėdos skyriaus nebėra. Partijos skyrius tapo Puteikio nuosavybe.

Vokeliai, mitinių vagių gaudymas ir jų įvardinimas, priešų paieškos savųjų tarpe, tapo pretekstu naikinti visus, kurie turi savo nuomonę. Schema paprasta, ilgai šlifuota, todėl suveikė tikrai puikiai. Net ir turint omenyje, kad ši schema buvo išbandyta ant manęs, tačiau lieka tik paploti ir pripažinti, kad juodosios technologijos buvo taikomos meistriškai.Aš savo ruožtu noriu pasakyti, kad nors Paryžius ir yra paimtas, tačiau Londonas vis dar laisvas. O karas bus baigtas Berlyne. Manipuliuoti žmonėmis galima, bet tik kurį laiką. Šiandieninė situacija kelia pavojų ne tiek man, kiek visai politikai Klaipėdoje. Kai sėkmingą veiklos patirtį, gražias tradicijas turinčios partijos skyrių ardo populistinių rėksnių batai, kiekvieno mūsų pareiga yra nelikti abejingais. Kaip sakė britų konservatyvizmo tėvas Edmundas Burke‘as „Kad blogis triumfuotų, reikia, kad geri žmonės nieko nedarytų“.

Pranešimą parašė Kęstutis Gabšys