Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

Pilies uosto tiltelio istorija (Puteikis ir toliau meluoja)

N.Puteikis toliau šokinėja aplink savo darbą dirbančius žmones ir kaltina juos įvairiais dalykais. N.Puteikio retorika paprasta: "išvogė", "suniokojo", "iššvaistė"


Tačiau "Vakarų eksprese" jam spalio 7 d. į visus klausimus atsako "Hidrostatyba".


Ištrauka iš rašinio

"Hidrostatybos" statybos direktoriaus pavaduotojas Arvydas Biesevičius sutinka tik su tuo, kad iš tiesų tiltelis remonto laukė per ilgai. Tačiau, anot jo, tai esanti įvairių institucijų, be kita ko, - ir to paties KPD Klaipėdos teritorinio padalinio, kaltė - ilgai užtruko projekto derinimas.

"Mes projektą ir leidimą tvarkybai iš savivaldybės gavome tik prieš dvi savaites, - atkreipė dėmesį A. Biesevičius. - Kaltinami easame, kad išnaudoti ES pinigai. Bet mums, kaip rangovams, visiškai nesvarbu, iš kur finansuojama. Mūsų sąmatoje numatyti pinigai, skirti tiltelio remontui, neišnaudoti. 80 tūkst. litų paimta nukelti tilteliui ir nuvalyti dažams, o 600 tūkst. litų dar yra."

A. Biesevičius stebėjosi N. Puteikio reikalavimu uždengti tiltelį.

"Kaip inžinierius - o gal aš klystu, ir jis nėra inžinierius - N. Puteikis turėtų žinoti, kad uždengus, kaupiasi kondensatas, o tai metalui yra kur kas kenksmingiau", - kraipė galvą jis.

Pasak A. Biesevičiaus, paveldosaugininkai gulintį tiltelį pavadinę "Hidrostatybos" vizitine kortele, tačiau vizitine kortele bendrovei jis tapsiąs tik rekonstruotas ir pastatytas savo senojoje vietoje. "O iki šiol tas tiltelis buvo paveldosaugininkų vizitinė kortelė", - pabrėžė jis.

Planuojama, kad tiltelio remontas užtruks iki poros mėnesių, tačiau kada pavyks jį pastatyti į vietą, - dar nežinia. Rangovų tvirtinimu, į piliavietę istorinis tiltelis grįš ne vėliau nei ateinančią gegužę.

"Esame priklausomi nuo oro, nes reikia sutvirtinti krantinę ir paruošti tvirtą ilgaamžį pamatą tilteliui. O jei lauke bus minusinė temperatūra, statybos darbų vykdyti negalėsime", - aiškino A. Biesevičius. Paruošiamieji krantinės sutvirtinimo darbai jau pradėti.

Pasukamasis tiltelis bus remontuojamas Klaipėdoje. Šiuos darbus "Hidrostatybos" užsakymu atliks UAB "Viadukas" specialistai, kurie rūpinasi ir kitų Klaipėdos miesto tiltų pakėlimo mechanizmų priežiūra.

Remontuoti teks tiek tiltelio mechanizmą, tiek išorines apdailos detales.

"Kažkada į tiltelį buvo atsitrenkęs laivas, yra sulenkta pagrindinė konstrukcija. Reikės ją ištiesinti, pakeisti išlūžusias metalines apdailos dalis", - sakė Arvydas Biesevičius, UAB "Hidrostatyba" statybos direktoriaus pavaduotojas.

Gerokai sudilusios ir pasukimo mechanizmo detalės - išlūžę ir išdilę krumpliaračiai bus perdaromi.

Visa publikacija su komentarais
http://www.ve.lt/?data=2009-10-07&rub=1065924810&id=1254858549


Tuo tarpu "Klaipėdos" žurnalistė Virginija Spurytė rašydama apie remontuoti išvežamą tiltelį ("Istorinis tiltelis iškeliavo į remontą" "Klaipėda", spalio 7 d.) Naglio Puteikio lojimo net negirdi. Jo "geri darbai" rašinyje net neminimi. Tyla... geras ženklas...