Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 13 d., antradienis

N.Puteikiu nebepasitiki ne tik visuomenė, bet ir savi

Ši savaitė Nagliui Puteikiui turėtų būti paskutinė Konservatorių partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko kėdėje. Jo nesugebėjimas bendrauti ir dirbti su protingais žmonėmis - atvedė jį, ir jo politinę karjerą prie bedugnės krašto.
Ar po tokio susikompromitavimo jis ir toliau liks partijos nariu? Ar išsaugos šiltą vietą Kultūros paveldo  departamente?
Gali būti, kad partijos vadai pasigailės žmogaus, įvertins jo sugebėjimus vaidinti tautos didvyrį, ir bent pragyvenimo šaltinio iš jo neatims. O tai kur reikėtų gauti darbo su tokia biografija kaip N.Puteikio?
Yra didelė tikimybė, kol konservatoriai bus valdžioje, N.Puteikis turės tą valdišką darbą ir biudžetinę algą (aišku skamba juokingai, vargu ar daug „biudžetininkų“ turi prabangius butus Klaipėdos senamiestyje). Tačiau Lietuvoje pasikeitus Vyriausybei (kada nors tai vis tiek nutiks) Naglis Puteikis jau nebegali tikėtis algos tik už politinę demagogiją.
Kita rizika yra, kad žmogus, netekęs tribūnos ir dėmesio sau, gali ryžtis neprognozuojamiems veiksmams. Ir konservatorių vadai tai supranta. Juokauti su žmogum, kuris tarnavo Afganistane, negalima.
Tiesa, vienos tribūnos, bent artimiausius1,5 metų, iš N.Puteikio niekas neatims (jei neprisidarys kriminalų) – Klaipėdos tarybos nario mandato. Ir tegul apsaugo gerieji angeliukai savivaldybę ir joje dirbančius žmones (šia proga norėčiau visus, kurie dirba Savivaldybėje, pasveikinti su vakarykšte profesine švente), jei N.Puteikiui liks tik tarybos nario tribūna. Tačiau gal miestas lengviau pradėtų kvėpuoti?
Kokios prognozės? Norėdamas išlikti, N.Puteikis neabejotinai keis taktiką ir pradės partizaninį karą. Jis supranta, kad rėkdamas ant visų, tapo nebegirdimas. Jį palaiko tik žmonės, kurie nenorėdami sunkinti sau ir taip nelengvo gyvenimo, nutarė savo nuomonės nebekeisti iki gyvenimo pabaigos.
Šiandien (antradienį) spaudoje nematyti nei vienos N.Puteikio pavardės...Išėjo į partizaninį karą?

Ačiū Dainiui