Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 6 d., antradienis

Naglis Puteikis nori pakeisti Andrių Kubilių

Tomas Čyvas
(balsas.lt, 2009 m. kovo 23 d.)

„Balsas.lt“ šaltinių žiniomis, žymus uostamiesčio paveldosaugininkas Naglis Puteikis nusitaikė į Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininko postą. Tuo pat metu dalis partijos Klaipėdos skyriaus ir partijos priežiūros komitetas mano, kad jis nesusitvarkė su dabartinėmis pareigomis.

Antradienį į žurnalistų rankas pateko raštas TS-LKD Vykdomajam sekretoriui, frakcijų ir skyrių pirmininkams. Dokumente, kurį neva pasirašo N. Puteikis, teigiama, kad jam trukdoma balotiruotis į partijos pirmininko postą, nors jo kandidatūrą yra iškėlęs partijos Neringos miesto skyriu.

Įstatų ir rinkimų tvarkos reikalavimai esą nevykdomi, kandidatų kėlimo ir agitacijos terminai pažeidžiami, pretendentai neva negali vykdyti kandidatų rinkiminės agitacijos. „Neaišku, kaip tokioje situacijoje galima užtikrinti, kad kandidatai turėtų galimybę vykdyti tokią agitaciją 30 dienų, nes nenumaldomai artėja TS-LKD ataskaitinio-rinkiminio partijos suvažiavimo data,“ – rašoma dokumente.

Pats N. Puteikis kategoriškai atsisako komentuoti dokumento turinį ir jo atsiradimo aplinkybes bei procesus partijos viduje. „Negaliu eiti į viešumą ir kritikuoti kitų partijos narių, nors mano atžvilgiu tai ir daroma bei elgiamasi nesąžiningai,“ – lakoniškai nukirto politikas.

Kaltina nesusitvarkant su pareigomis

Neseniai N. Puteikis, kuris yra TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininkas, prarado frakcijos miesto taryboje lyderio postą. Jo pavaduotojas ir oponentas Kęstutis Gapšys buvo kur kas kalbesnis. Jis portalui „Balsas.lt“ sakė, jog visi, kas dirba su N. Puteikiu, žino jo prastus organizacinius gebėjimus. „Du metus nevyko frakcijos posėdžiai, apie svarbius balsavimus sužinodavome pavėluotai. Aš galiu atsakyti už savo darbo barą, bet apie kitus nieko nežinau. Belieka ne kurti situaciją, o tik reaguoti į valdžios sprendimus, nes esam opozicinė frakcija. O ką reiškia – reaguoti? Kai sprendimas priimtas, belieka organizuoti mitingą ir aiškinti, kad vykdomas Klaipėdos genocidas,“ – sarkastiškai sakė K. Gapšys.

Jis neigė, kad tarp miesto tarybos narių ir N. Puteikio egzistuoja kokie nors politiniai nesutarimai. Visa problema, esą tik skyriaus pirmininko organizaciniuose gebėjimuose.

Kaip pavyzdį jis nurodė neva N. Puteikio organizacinių klaidų sužlugdytą priešinimąsi maitinimo vaikų darželiuose kainos kėlimui. „Tai labai svarbus klausimas. Anksčiau tėvams tekdavo dengti tik maisto produktų kaštus. Dabar, pagal miesto valdžios antikrizinį planą, tėvams teks padengti ir vaikų darželių valgyklų darbuotojų atlyginimus. Balsai pasidalino po dvylika ir mero balsas buvo lemiamas. Aš nedalyvavau, nes niekas apie svarbų balsavimą nepranešė,“ – piktinosi politikas.

N. Puteikis ką nors komentuoti atsisakė.

Priežiūros komitetas „skalpuoja“

Kaip jau pranešė žiniasklaida, partijos priežiūros komitetas turi N. Puteikiui pretenzijų. Pasak neoficialių žinių, N. Puteikis yra įsitikinęs, jog jam taikomi dvigubi standartai ir būtent tai provokuoja politiką balotiruotis į partijos pirmininkus.


Nutarta, kad perrinktas Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis neteisėtai iš užimamų pareigų atleido savo pavaduotojus Kęstutį Gabšį, Nerijų Čapą ,Vytautą Pranciškų Mickų ir Marių Usonį.

Konstatuota, esą N. Puteikis, „vykdydamas skyriaus pirmininko pavaduotojų atleidimo procedūrą sąmoningai ignoravo TS-LKD Priežiūros komiteto išaiškinimą dėl rinktų, skirtų, tvirtintų pareigūnų atleidimo iš pareigų anksčiau laiko".

Pats N. Puteikis nekomentuoja ir šių peripetijų, nes nemano, kad partijos nariams dera viešai aiškintis santykius.

Skyrius remia

TS-LKD Klaipėdos skyriaus tarybos dauguma mano, kad keturi šios partijos nariai – Marius Usonis, Eugenija Odebrecht, Vytautas Pranciškus Mickus, Kęstutis Gabšys - esantys savivaldybės taryboje, savavališkai - nežinant skyriaus tarybai, atšaukė Naglį Puteikį iš frakcijos seniūno pareigų. Partijos skyriaus taryba išplatino pareiškimą, kad toks keturių Klaipėdos konservatorių poelgis yra neetiškas, padarė žalą partijai ir todėl nutarė kreiptis į TS-LKD Priežiūros komitetą, prašydama įvertinti tokį jų poelgį.

Skyriaus tarybos narys Alfonsas Vildžiūnas portalui „Balsas.lt“ sakė, kad problema nebūtų iškilusi, jei visus nesutarimus, neskelbiant jų žiniasklaidoje, būtų imtasi derinti su partijos skyriumi, kurio dėka visi frakcijos nariai pateko į miesto tarybą.

„Mano manymu, partijos pirmininko nušalinimas nuo frakcijos seniūno pareigų yra žalingas pirmiausia pačiai frakcijai, - teigia skyriaus tarybos narys Alfonsas Vildžiūnas. - Skyriaus tarybos manymu, Naglis Puteikis adekvačiai išreiškia partijos nuomonę ir atstovauja miestiečių interesams. Pagaliau, juo, kaip skyriaus vadovu, pasitikėjimą išreiškė ir TS-LKD Klaipėdos skyriaus narių dauguma, kovo 1-ąją perrinkdama jį skyriaus vadovu. Už Naglį Puteikį balsavo 247 partijos nariai, o už jo oponentą Vytautą Pranciškų Mickų – 50,“- pabrėžia politikas.

KOMENTARAI
Zombis
2009-04-29 12:17:44
Afganistane ėjom per minas be baimės - tam reikalui aguonų gaudavom dykai. Taip CCCP prisigamino skaidriaakių zombių. Juos matė Tbilisis, Vilnius, Čečėnija. Mūsiškių yra visur ir mes dar parodysim ką galim. Pažymėjimų juk niekas nereikalauja. Tešlagalviams net galvą neateina pasiteirauti.

pateko
2009-04-24 05:07:21
Pamenate, kai į Klaipėdos areštinę pateko girtas konservatorius Naglis Puteikis, visos televizijos ištransliavo jo veblenimą pro grotas. Ir dabar kartais pakartoja tą siužetą, kai tik anas pabando viešai kur nors reikštis. Druskininkai - visai kas kita. Čia prisilakę valdančiosios partijos veikėjai ir

ziggy
2009-03-24 22:52:26
o kodėl Naglis nenori pakeist Barako Obamos?

naglis xulija
2009-03-24 21:29:52
Arteja pilnatis, juodasis marsas ir zydroji venera taip uzstoja Klaipedoje menuli, kad kai kam kas turi sizofrenija, norisi buti visos lietuvos valdovu, na jei ligos forma dar nera kritine, tai bent konservatoriu partijos pirmininku. Linkiu mano bendravardi tau pasveikti.
 
mentas
2009-03-24 21:24:55
Ei Nagli, vaziuok per Lietuva ir kiekvienam mieste prisigeres papulk i policija ir ten juos visus nafik siusk. Tada tikrai issipildys tavo svajone ir uzimsi Sustausko apleista Ubagu Karaliaus vieta!
 
Gediminas
2009-03-24 19:07:55
Puteikis jei neklystu ''pasižymėjo'' būdamas neblaiviame stovyje :)
Jei turi tokias silpnybes - tai jis gali ne nesvajoti apie didžiosios politikos aukštą postą. 
 
teikis
2009-03-24 18:08:22
prietranka tas puteikis, serga paranojomis. KPD skyriui vadovauja, bet is tikruju su dvasiomis snekasi. nesupranta elementariu dalyku. tokiam tik i alkoholiku paveldo gretas vieta. 
 
ko gero
2009-03-24 17:13:33
tikriausiai p. Puteikis vėl piktnaudžiauja alkoholiu, tik dabar gudrus neišlenda girtas į viešumą, o būdamas girtas užsirašinėja girtos pasąmonės paistalus; o atsigavės mintisbando pateikti viešumon
 
jep
2009-03-24 15:59:21
ir is kur mergaitei tiek drasos... ar jis neprisimena kaip neseniai blaivykloje girtas bliove - mama....
Via

2009-03-24 15:15:34
Naglis - tai nuo rusiško "naglo"? O balsas vis nerimsta...Vis ieško,kur ką sukiršinti... Sėdės tas Puteikis (nuo - Putin?) ramus kaip belgas, kas jį rinks pirmininkų, kvailiau ir sugalvoti negalima... Orakulas

2009-03-24 15:14:59
Šiaip jau, netyčia sudėjus visas p. Naglio dorybes ir pastangas vienon vieton, netruktų paaiškėti, kad jis ir tik jis vienintelis nepakartojamasai kovotojas už... visa, dėl ko galima pakelti skandalą ir visuomeninį ažiotažą, būtų be jokių išlygų verčiausias užimti LR prezidento kėdę. Be rinkimų. Tiesiog už nuopelnus. Tik kažkodėl nekandidatuoja... Gal laukia, kol tauta paprašys: gelbėk, Nagli, mus nuo viso pikto.... Piktas

2009-03-24 15:11:14
Kaip tik Naglis, taip ir naglas.
 
  Visas rašinys ir komentarai...