Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 10 d., šeštadienis

Naglis Puteikis gali būti nuverstas ("Klaipėda", spalio 10 d.)

komentarai
paksius2009 10 11 21:46.
.p. Puteiki, kvieciu Jus i partija "Tvarka ir teisingumas" Danes skyriaus pirmininko pareigas. ten tokiu kaip Jus labai reikia, nes p. Simkus nesusitvarke su tvarka o ypac teisingumu. Kadangi pas mus dauguma yra veterinarijos gydytojai, tai Jums nuolatine medicinine prieziura ir vaistukai -garantuoti.

apsitapsnojes ekselencija
paksius

http://puteikio.blogspot.com/ 2009-10-11 18:23
Putekis sikdamas ant viso pasaulio jau pats iki ausu apsidirbo...Ji palaiko tik jis pats ir jo veidrodis. Nagli, atkimsk geriau ta buteli ir grizk prie to, kas tau geriausiai sekasi... i sveikata...


Konservatorių partijos Klaipėdos skyriuje – sukilimas, kurio tikslas iš pareigų atstatydinti skyriaus pirmininką Naglį Puteikį.

Vakar vakare jo elgesį svarstė iš Vilniaus atvykusi specialiai sudaryta konservatorių partijos darbo grupė. Ji partijos prezidiumui turės pateikti rekomendaciją, ar N.Puteikį nušalinti nuo skyriaus pirmininko pareigų, ar visiškai pašalinti iš partijos, ar netaikyti jokių nuobaudų.

Partijos vadovybei skundą dėl N.Puteikio surašė miesto taryboje esantys keturi konservatoriai. Jie pirmininku nepatenkinti todėl, kad šis skyriui esą pridarė skolų, per daug kalba mobiliuoju telefonu ir iš skyriaus sąskaitos reikia sumokėti dideles sąskaitas. Dar viena nepasitenkinimo priežastis – N.Puteikis esą organizuoja per mažai renginių.

Skunde taip pat akcentuojama, kad konservatorių partijos Klaipėdos skyrius yra morališkai, politiškai ir finansiškai bankrutavęs ir jį išgelbėti gali tik naujas pirmininkas.

N.Puteikis jam mestų kaltinimų komentuoti nepanoro, nes esą gali pažeisti partijos vidaus tvarką, pagal kurią draudžiama viešai aiškinti vidinius nesutarimus.

Darbo grupė partijos prezidiumui išvadas dėl N.Puteikio tinkamumo būti skyriaus pirmininku teiks kitą savaitę.

ATRODO VIENOSE PAREIGOSE N.PUTEIKIS JAU PRIĖJO LIEPTO GALĄ...

LAIKYKIS NAGLI, FANAI TAVĘS IR TOLIAU NEPALIKS. EISIME IKI GALO...

komentarai

praeivis2009 10 10 08:51..
šis ponas nieko gero nedavė mūsu miestui, jis savo sukeltais triukšmais tik renka sau taškus prieš artėjančius rinkimus. O susidoroti jis tesugeba tik su paprastais pensininkais - kaip kad su didžiai gerbiamu musu miesto menininku p. Mišeikiu, kuris Klaipedai tikrai visą dūšia yra atidaves... Puteiki, kur tavo sažinė??? Atsiprašyk ir garbingai pasitrauk

as2009 10 10 12:08..
Man susidarė tokia nuomonė, kad tas žmogus tik kitiems per galvas lipt linkęs.. Jo pagrindinis gyvenimo tikslas - perkąsti gerklę kitam... Arba nuolatos kapstyts po šieno kupetą, bandant surast ten adatą ir būtinai ją paviešint.... Gal nuo to jam smagiau gyvent...

partijos narys2009 10 10 15:32..
Esu partijos narys nuo 2004 metų, mačiau skyriuje visko, palaikiau Naglį paskutinį kartą, nes manau jog su usoniais ir odebrecht mums nepakeliui. Bet dabar turiu klausimų partijos lyderiui:
Pirma- partines skolos už Seimo rinkimus. Ju apie 50.000 tukst. Dabar jos perkeltos ant kandidatu peciu Naglio iniciatyva. Jos stabdo partijos veiklos sklaidą.
Antra – partinio telefono sąskaitos astronominės; Artėja šildymo sezonas – už ką mokėsime komunalinius būstinėse Danės ir Liepų gatvėse? Jau dabar yra nemažos skolos. Verslininkai po mūsų pirmininko „fokusų“ su „Baltijos aktima“ neberemia.
Trečia – spynos būstinėje pakeistos, o ranktus turi tik Naglis ir Tarybos nariai įeiti negali.
Negalvoju ar tokia padėtis pas mus partijoje yra normali

justas2009 10 10 19:04..
Puteiki, jau laikas i krumus arba i Vilniu grizti, Klaipeda taves jau atsikando, gerkleje visiems stoji.. vemti vercia .. slykstu net paziureti i tave. Buk vyras. Nors karta pasielk garbingai, atsistatydink.

algis2009 10 11 13:39..
Šiaip taip susikompromitavus visose sferose nuo sukeltų skandalų KVADO vadu (ar negėda dėl senuko Mišeikio, kursi visą gyvenią dirbo miestui)iki ryšių nutraukimo su partijos rėmėjais ir Seimo nariais, su Agne Bilotaite tarkim , reikėtų pagalvoti apie atsistaydinimą. Yra ir kitų vertų būti lyderiais- Gabšys ar Usonis ne blogaiu sugebėtų

manau2009 10 10 23:27..
laikas žmogui duoti pailsėti.

puteikio.blogspot. c o m2009 10 11 14:23..
Pueikio "fanu" tinklapio balsavimas akivaizdziai rodo, kad Puteikio esminis darbas kuri jis nuveike Klaipedoje yra tai, kad dave darbo prokurorams ir zurnalistams. Jis tiesiog skandalistas, sekmingai pavaduojantis Justina Burba.... kiekvienam laikmeciui savas durnius

NAGLIS PUTEIKIS=JUSTINAS BURBA

Informuoti apie netinkamą komentarą.gynejams 2009 10 11
14:15..Papasakokit geriau, kaip jis tas paprastų žmoniš gynėjas, Laivų remonto įmonės darbininkus apgavo - 2002 metais nupirko įmonės akcijas iš jų už kapeikas, o praeitais metais pardavė piliavietės vystytojui Dargiui už 300 000. Gerai apgynė paprastus darbininkus nuo oligarcho pinigų?

susirinkimas2009 10 11 18:05..
kas cia toks besmegenis vis prisimena kazkokius Puteikio 85 proc balsų per skyriaus pirmininko rinkimus??? Reiktu tik priminti, kad jis buvo vienintelis kandidatas pries seneli Vytauta, kuris pats visiskai nenorejo ir nesiruose buti partijos lyderiu! bet koks normalus konservas butu surinkes 100 proc o ne gedingus 75-80 proc. Ir nesidziaugti cia puteikistam reikia o graudziai verkti. GEDA! GEDA!

mmm2009 10 12 07:44
..idomus jis tipas ale nori kad viskas butu skaidru bet su savo tuo priekabunu nieko gero nepadaro