Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 11 d., sekmadienis

N.Puteikis tyčiojasi iš savo rinkėjų.

Eglė Navickienė

Šiais metais pirmą kartą Klaipėdos miesto tarybos nariai turėjo atsiskaityti visuomenei už savo nuveiktus darbus. Tarybos narių atsaskaitos yra paskelbtos ir visi galime matyti, ką mūsų labui nuveikė kiekvienas tarybos narys.

Buvo labai įdomu, ką apie savo veiklą papasakos tarybos nariai konservatoriai. Prisipažinsiu balsavau už juos, todėl turiu teisę reikalauti. Kitų partijų balsuotojai tegul skaito savo išrinktųjų ataskaitas. Ginčytis, ką miesto labui nuveikė konservatoriai yra tas, pats, kas diskutuoti dėl muzikos. Vieniems patinka, kitiems ne. Vis dėl to akyvaizdu, kad kažką dirbo. Dirbo visi, išskyrus paminklosaugininką – fanatiką, tarybos narį-antikorupcionierių Naglį Puteikį. Tokią išvadą galima padaryti pasiskaičius šio politiko veiklos ataskaitą.


Viską galima pažinti lyginant. Uostamiesčio konservatorių frakcijoje aktyviausiai prie mikrofono su ponu Puteikiu varžosi jo buvęs geras draugas ir bendražygis Kęstutis Gabšys. Šis politikas aktyviai dalyvavo net 8 nuolatinių komisijų ir visuomeninių tarybų darbe. Gabšys teikė pasiūlymus dėl 5% priedų prie atlyginimo socialiniams darbuotojams. Gal pasiūlymas buvo populistinis, nes valdančiųjų pastangomis jis buvo atmestas. Bet vis dėl to pasiūlymai buvo. Jaunasis politikas giriasi, kad rašydamas paklausimus “dviratininkų labui pažemino šaligatvį ties PC “Grandus, reikalavo visuose miesto autobusuose iškabinti važiavimo bilietų kainas”.

Ką apie savo veiklą rašo mūsų herojus?

“2007 05 02 – 2008 04 28 buvau Klaipėdos m. savivaldybės tarybos Miesto ūkio komiteto pirmininkas, už šį laikotarpį pateikiau ataskaitą. Jos kažkodėl nebėra savivaldybės tinklapyje (dar pernai buvo) , todėl įdedu kitą nuorodą”. (EILINĖ PUTEIKIO SĄMOKSLO TEORIJA - red. pastaba).

Kita N.Puteikio veiklos ataskaitos pastraipa ne mažiau stebinanti: “Pagrindinius raštus, kurie gali būti Jums naudingi kaip pavyzdžiai ginant piliečių teises, visuomenės interesą, talpinu šiame tinklapyje: „Paveldas“. Šio tinklapio pavadinime žodis „paveldas“ vartojamas plačiąja šio žodžio prasme – visa, kas supa mus ir lieka po mūsų: „Tai darbinis archyvavimo ir www nuorodų tinklapis, skirtas Klaipėdos visuomenininkams, kurie siekia aktyviais veiksmais keisti į gerąją pusę dvasinę ir materialinę aplinką. Čia planuoju dėti pagrindinius dokumentus apie alternatyvinius valdžiai veiksmus visuomenei svarbiose srityse. Vėliau tikiuosi, rasti laiko ir/ar pagalbininkų paversti jį informaciniu tinklapiu. Kol kas turiu laiko tik prabėgomis redaguoti savo internetinį dienoraštį www. pu..........(REKLAMA - red.).”


Supraskite mane teisingai. Ir K.Gabšys rašo internetinį dienoraštį. Ir nepamiršta jo paminėti savo ataskaitoje. “Laikydamasis veiklos skaidrumo ir viešumo principo apie savo veiklą nuolatos informuoju asmeninėjė interneto svetainėje http://www..........lt/; rengdamas spaudos konferencijas, duodamas interviu žiniasklaidai”.

Abu politikai pildo internetinius dienoraščius, tačiau vienas iš jų vis tiek jaučiau pareigą atsiskaityti visuomenei ir apie savo darbus pasakoja, o kitas tokios pareigos nejaučia. Kas gali paneigti galimybę, kad nėra už ką visuomenei atsiskaityti.

Vytautas Mickus yra tyliausias konservatorių frakcijos narys. Bet ir jis kažką apie nuveiktus darbus sugeba papasakoti. Vytautas yra atstovauja politinius kalinius ir tremtinius, todėl džiaugiasi, kad dar 2009 metais bus atidaryta tremties ekspozicija buvusiame muitinės pastate Salomėjos Neries gatvėje.

Tuo tarpu Naglis Puteikis, vietoje savo indėlio kovoje su korupcija ar Klaipėdos niokojimu, užsiminėja savo darbovietės aprašymu: Darbovietė: Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinys (vedėjas),
(geltonas dviejų aukštų namas Tomo gatvėje Nr.2 prie Teatro aikštės ir Sukilėlių gatvių sankryžos, Taravos Anikės skulptūra stovi pasisukusi veidu į šį pastatą)
Priėmimo dienos: pirmadieniais nuo 13.30 iki 16.30; trečiadieniais nuo 13.30 iki 16.30

Pabaigiai noriu pacituoti dar vieną detalę. N.Puteikis yra turtingiausia miesto tarybos narys. Štai ką jis rašo savo ataskaitoje: “Turintiems savo netlogus ir facebookus” Na aš asmeniškai savo Facebooko ir savo netlogo neturiu. Ponas Puteiki, Jūs turėdamas savo Facebooką ir savo Netlogą, ar negalėtumėte bent 1% jo akcijų padovanoti man. Tada apie jus rašysiu labai gražiai. Ir į mitingus su paskui Jumis eisiu.

ANEKDOTAS
Konservatorių partijos susirinkimas
Išrikiuoja Andrius Kubilius savo vyrus ir sako:- Nagli, trys žingsniai į priekį!
Naglis išeina į priekį.
- Nagli, kelnes žemyn!
Ką darysi, vadas įsako, Naglis kelnes nuleido ir stovi rausdamas iš gėdos.
Kubilius sako:
- Broliai partiečiai, prisiminkime rašytoją Tolstojų. Mažučiuką turėjo, o kokius romanus rašė! Visas pasaulis iki šiol skaito! Prisiminkime Puškiną, irgi mažučiuką turėjo, bet kokias eiles, kokias poemas rašė! Iki šiol visas pasaulis skaito ir skaitys! O dabar pasižiūrėkit į Naglį: kooks gigantas! O normalios miesto tarybos nario ataskaitos parašyti negali!...

Visą N.Puteikio, kaip Klaipėdos miesto tarybos nario, darbo ataskaitą (tiksliau įvardinus, jo propagandinių blogų reklamos brošiurą) galite pamatyti čia:

http://www.klaipeda.lt/stotisFiles/uploadedAttachments/Puteikio%20ataskaita200946408.doc

Ačiū Eglei