Sveiki atvykę į Naglio Puteikio fanų blogą. Čia visa tai, kas netilpo paties N.Puteikio svetainėje

Gerbiamieji, visi neabejingi gerai žinomam visuomenės veikėjui Nagliui Puteikiui,
kviečiami prisidėti prie jo visuomenei "naudingos" veiklos nušvietimo.
Kadangi dėl didelio krūvio Naglis Puteikis savo oficialiuose bloguose

nespėja sutalpinti visos informacijos apie savo nuveiktus "gerus" darbus,
jam padėti nutarė jo prisiekusieji gerbėjai.
Sukurtas N.Puteikio fanų klubas. Tikime, kad N.Putekio gerbėjų yra labai daug.
Kviečiame visus registruotis
naglio.fanai@gmail.com.
Šiuo elektorinio pašto adresu laukiame ir visos informacijos apie N.Puteikio darbus,
kuriais jis dar nespėjo pasigirti savo oficialiuose informacijos šaltiniuose.
Už Klaipėdą klaipėdiečiams!
Įspėjimas. Šio tinklapio atsiradimas ir jo turinys su N.Puteikiu nebuvo derintas
ir niekada nebus derinamas...

2009 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Dėl Puteikio veiklos niokojama Klaipėda, prarandami milijonai investicijų

vika (vipe@cowi.lt), 52 metų. 2009-10-08 12:44
Jei toks KPD skyrius su tokia nuostata, kokia vadovaujasi N. Puteikis (neleisti, nederinti, nepritarti ir pan.) būtų veikęs 20 amžiaus pradžioje, tai dabartinėje Liepų gatvėje tebestovėtų vienaaukštės medinės bakužės su dvišlaičiais stogais (ankstesnis "paveldas" !). Nebūtų nei Pašto rūmų komplekso su varpų bokštu (koks aukštis tais laikais !), nei buvusių rūmų - dabartinio banko ar laikrodžio muziejaus pastatų. Atvykęs iš Vilniaus dirbti į Klaipėdą, N. Puteikis elgiasi ne tik kaip mūsų miesto priešas, bet ir kaip visos Lietuvos priešas. Jo "darbinės veiklos" dėka miestas (tuo pačiu, ir visa šalis) jau yra praradusi ir vis dar gali prarasti ne vieną milijoną Europinių investicinių pinigų !!! Ir tai ypač dabar, kai mus krečia finansinė krizė ir nepriteklius.

2009-10-08
Tamsta arba durnas (atsiprašau už tiesmukiškumą), arba Puteikį esi matęs tik laikraštyje. Pastatyk Puteikį prieš televizorių ir įjunk laidą apie miesto planavimą ir architektūrą (anot Puteikio - apie mafiją ir vagis) - garantuoju, jog Puteikis užginčys televizorių ir jis išsijungs max. už 15 min. Tas pats bus, jei laida bus: 1) apie Klaipėdos uostą (anot Puteikio - apie vagis): 2) apie Klaipėdos savivaldybę (anot Puteikio - apie vagis) ; 3) apie valdžią (anot Puteikio - apie vagis); 4) apie verslą (anot Puteikio - apie vagis); 5) apie Konservatorių partiją - Tėvynės sąjungą (anot Puteikio - apie vagis ir parsidavėlius).

jo 2009-10-08 15:07
Toks ispudis, kad tik keli zmones ant sio svieto turi teise i tiesos monopoli. Deja atsakomybes valanda arteja. Visi vilkinimai greit pavirs i skaicius.

Albertas (albertas.mikaila@gmail.com), 46 metų. 2009-10-08 14:48
Gal kas man gali parašyti bent apie vieną darbą, kurį Puteikis padarė dėl Klaipėdos ir klaipėdiečių, o ne dėl savo populiarumo? Man atrodo, kad jis eilinis skandalistas Lietuvoje ir daugiau nieko.

pastas 2009-10-08 15:29
na dar kart pasižiūrėjau maketą, tikrai nematau, kad jis būtų aukštesnis už gretimus pastatus. p.s. norėčiau sužinot ką Naglis Puteikis yra nuveikęs dirbdamas darbuose, kuriuose tikrai reikia darbą atlikti, o ne tik protestuoti? Gal kas iš p. Naglio gerbėjų pavardintų realiai nuveiktus jo darbus apart užginčijimų ar protestų.

http://puteikio.blogspot.com 2009-10-08 16:02
Kantrybe ties Puteikiu jau viesiems mieste baigesi. Geria, kad jo nuomone jau niekam nebeidomi. Vyras pasieke melagio lygi, kai net jei ir sakys tiesa, niekas nesiklausys.

kardas 2009-10-08 17:11
Nu bet ir iš kur atsiranda tokių ožių kaip naglis ir dar užima tokias aukštas pareigas.

http://puteikio.blogspot.c o m 2009-10-13 12:51
Idomu, kad mano paveldosaugininkas N.Puteikis apie giliavandeni uosta. Ar jis atsibus, kai jau prasides statybos, tada ant juros dugno ras saugotina vertybe ir milijardines vertes projektas nueis Puteikiui ant uodegos....